pan_kotskyy написав:М'ясо майже не готую
чому? ніхто не їсть?
В нас теж меню не дуже різноманітне, з кашів то рис, гречка і рідко артек їсться. Ще картопля в різних видах і макарони італійський. Супи їдять, але варю раз на 2-3 дні суп, поки не з'їдять. До гарніру обов язково має бути м ясо чи риба. Найбільше то свинина і кролятина, рідше телятина, курятина взагалі раз або 2 на рік. В нас рідко обходиться просто салатом. Зараз в нас на теплицях вже виросли огірки, то купуємо і роблю сир з сметанкою і огірками, то з гречкою смачно йде, нічого вже більше до того не готую. Огірки безпечні, вирощені біологічним методом, кліщами. Наш знайомий вирощує і я довіряю йому. Вони навіть пахнуть і смак мають трохи, не такі як в магазинах одна вода.
Я на Валентина зробила чоловіку свято і зготувала і пельмені і вареники. А так то теж не готую тепер такого з чим бавитись треба, а голубці взагалі один раз лиш в житі робила, холодець взагалі ні разу і не хочу.