Модератор: Natalinda
я з ними по всій квартирі ношусь.Ви змінила для квітів обтановку, а для них це стрес. Тому і не ростуть. Виберіть для орхідей світле вікно, але щоб не було прямих сонячних променів,а якщо буде відкрите вікно то дивіться щоб вітер не обдував квіти. Жовтіти можуть якщо забагато поливати.oksana_tern написав:А мої орхідеї чогось не хочуть рости, коли ще жила вдома то вони цвіли цілий рік а прийшла в невістки і відповідно принесла їх з собою, то не хочуть ні цвісти і жовтіютья з ними по всій квартирі ношусь.
Marichka написав:Такі гарні,як щойно куплені.Оля,може ти і писала,але напиши як підливаєш,чим,скільки раз.Будь ласка.Дякую!!!
Я орхідеї не поливаю, а "купаю" їх за потребою, це я бачу по корінню. Кожного ранку або ввечері злегка обприскую,бо вони люблять вологе повітря. Ростуть у пластмамових прозоро-кольорових горщиках. Це дуже гарня стаття, все грамотно описано,я "купаю" так як в 2 способі описано Marichka написав:Моїм певно світла бракувало і води було забагато,бо одна листки аж скинула і коріння підгнивше.Що тепер з нею робити?Ще не викидати?

Дуже подобаються квіти, але орхідеї мабуть найбільше. Нещодавно знайшла статтю так би мовити про "домашню аптечку"
для орхідей і буду дуже рада поділитися нею з вами.... 
Повернутись до Дім, сад, город
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 7 гостей