Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!
nelly написав:Не знаю чи можна любити за те що готуєш, чи за гарний вигляд чи ще за щось...![]()
Та і більшість чоловіків люблять смачно поїсти, а сита людина, кажуть, добріша.nelly написав: Я вже десь писала, що мій злісний ворог це самодисципліна. Я можу довго-предовго морально збиратися зробити роботу яка робиться в рази швидше ніж моральна підготовка до неї)))
Ми після придбання посудомийки з чоловіком жартуємо що тепер треба ще якусь штуку щоб ту посуду загружала![]()
![]()
Бо мене та загрузка вже теж напрягає.
![]()

TaniaPicaSSo написав: Тому найбільшою моєю проблемою з усіх домашніх справ є розкидані іграшки та інші її речі. Вони всюди і їх багато. І я дуже стомлююсь весь час то все збирати, тому в нас завжди повний бардак
Мене так дратують оті розкидані речі: іграшки, книжки, одяг... Завжди купа всього, і скільки б його не прибирав, за лічені хвилини знову те саме. Ніби нічого глобального не робиш, але оте підкидання по сто раз в день реально дратує
Marichka написав: Добре,в кого є окремий зал,без комп"ютера,де можна заводити гості будь-коли.
Хіба від початку закривати двері і не пускати туди дітей. Хоча я б так не практикувала, якось неправильно, імхо...
Люблю щоб все було чисто, акуратно, на своїх місцях, їсти наготовлено і я щоб при цьому на людину схожа була
Короче, мою дитину це так розчулило, що проблем з іграшками в нас не має)))) збирає все сам. Буває таке, що вже в ліжку лежить, майже спить і ще йде перевіряти чи все рівненько стоїть. Він в мене також педант
Я собі поставила такий принцип- "Жінка має виглядати так, що в будь-який момент могла вийти з дому. А вдома має бути так, щоб в любим момент могли прийти гості."!OLGA! написав:Я собі поставила такий принцип- "Жінка має виглядати так, що в будь-який момент могла вийти з дому. А вдома має бути так, щоб в любим момент могли прийти гості."

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 8 гостей