"Світ рукоділля" на автовокзалі ))) там гарний вибір товарів для рукоділля, хоча вони більше спеціалізуються по бісеру, для вязання там вибору немає нажаль (((( і не дорого ))) ціни дешевці як на ринку. Можна ще оформити картку постійного покупця ,це ще 5% знижки.
в євроринку на другому поверсі. 6 грн я купувала. а я собі на китаї замовила то дешевше вийшло. але я не вишивала ними то не знаю як вони в роботі , а от по відтінках сходяться , ті що я маю дмс і ті що з китаю отримала то сходяться
Люди охоче вірять тому, в чому б хотіли бачити правду.
Може хтось підкаже де продають тканину для вишивання "Оксамит" бежево-сірого кольору, лляна. Купила замало для сорочки, все вишила, а довгий рукав викроїти вже немає з чого. На короткий не хочу робити, виглядає для літа трохи "грубою". Купувала в "Золотому Руні", але та, що в них тепер трохи темніша. Маю надію, що зможу знайти десь більш схожу ;)
Купила я таки той «Оксамит» в «Світі Рукоділля» біля автовокзалу, там до речі до 14 знижки на все 25 відсотків, то тканина досить дешево виходить ;) А ще знайшла в інтернеті таку ж тканину по 95 грн (в магазині вона по 180 грн) і в тієї дівчини і біла є, буду собі замовляти, якщо комусь би треба було, то дам посилання ;)