pan_kotskyy ми були. Моїй малій (3,4) було по сюжету заскладно, доводилось постійно коментувати. Найбільше їй сподобалися верблюд і печера. То поки верблюд був на сцені, все було супер, верблюда не було - то де верблюд?

Ну і так, трохи довго, моя теж знудилась, але за рахунок пісень висиділи до кінця, бо поки були пісні і музика, то мала крутила попою і не сумувала

Мені сподобалось по яскравості, костюмах, декораціях, світлових ефектах. І сподобалось, чи то швидше вразило, що вистава дуже точно по сюжету казки поставлена, що велика рідкість. Бо я навмисне не стала наперед розповідати їй про сюжет, бо ж не знала, наскільки їхня варіація відрізнятиметься від казки.
Таранька писала раніше, що музика не сподобалась. Ясно, що музика і саме виконання не ах, але нічим не відрізняється від того, що в інших виставах. Така вже в них музика завжди, як на мене, - простенька, без претензії ні на що.
П.С. Вчора по дорозі додому шукали чарівну печеру, а потім цілий вечір в неї гралися. І велику робили, щоб самим залазити, і потім маленьку для іграшок. Одним словом, печера вразила її дуже.