Глобальні оголошення!

Художні фільми

Музика, серіали, фільми, телепередачі, книжки, які ми рекомендуємо, обговорюємо, застерігаємо

Модератор: taranjka

Re: Художні фільми

Повідомлення Marichka » 27 грудня 2015, 14:59

Сьогодні подивилась фільм Там,где сердце 2000
сподобався :)
Зображення
Marichka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2032 раз.
Подякували: 1655 раз.
Діти: Ліля 6.06.2010
Тадей 3.07.2013

Повідомлення nelly » 28 грудня 2015, 17:47

Попався мені на очі фільм комедія Управління гнівом.
Цікава комедія з психотерапевтичним змістом про одного просто чоловягу якому щоб змінити себе і своє життя довелося взнати що він таки має у собі гнів про який не підозрював. Рекомендую
Життя прeкраснe, якщо навчишся жити. Мeнандр
nelly Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Серце форуму (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1)
Дякував (ла): 2203 раз.
Подякували: 2638 раз.
Діти: Дві дівчинки і 1 хлопчик Сивко

Повідомлення Marichka » 28 грудня 2015, 18:28

Сьогодні подивилась Дочка землекопа.Сподобався.
Маю комп"ютер на кухні і можу собі щось включити,як щось роблю.І посуд помити,і їсти приготувати
Зображення
Marichka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2032 раз.
Подякували: 1655 раз.
Діти: Ліля 6.06.2010
Тадей 3.07.2013

Повідомлення erinaceus » 03 січня 2016, 01:05

Дивилися щойно "Земля після нашої ери". Цікавий фільм про майбутнє. Пригодницько-фантастичний. У головних ролях Уілл Сміт і його син. Рекомендую!
Зображення

Зображення

"У кожного своя пустеля і свої міражі." - Ліна Костенко
erinaceus Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 2
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 2191 раз.
Подякували: 1479 раз.
Діти: Хлопчик-горобчик
Дівчинка-квіточка

Повідомлення Галина » 05 січня 2016, 19:32

Шукала щось різдвяне, натрапила на фільм "Втрачене Різдво", дуже сподобалося. :love:
Галина Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3341 раз.
Подякували: 2248 раз.
Діти: 3 дівчинки-красунечки

Повідомлення Тиха » 14 січня 2016, 18:10

Подивилась щойно фільм "Кімната". Як хочете переживань, раджу. Про дівчину, яку викрадач тримав закритою сім років. І про дитину, яка народилась в той час... Дуже сподобадось, як стосунки мама-дитина показані. І взагалі, зачепило :cray:
Тиха Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 2
за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 397 раз.
Подякували: 277 раз.
Діти: Хлопченя

Повідомлення nelly » 15 січня 2016, 01:41

не можу не поділитися на ночь глядя :crazy:
Подивилася тільки що фільм Лобстер, короче в мене взрив мозга і душі, але тепер я знаю що означає слово антиутопія :impossible:
Мені прирівнявся приблизно до фільму Она. Змішанні почуття і повна непонятка після фільму. Любителі антиутопій подивіться і скажіть свою думку ато я щось не доганяю...
nelly Офлайн

Я тут живу

Серце форуму (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1)

Повідомлення TaniaPicaSSo » 15 січня 2016, 11:35

nelly написав:Подивилася тільки що фільм Лобстер
і ми його з чоловіком дивились десь тиждень тому. Я нічого не хотіла про цей фільм писати, бо власне теж не дуже знала що.
Початок фільму, допоки герой був в тому готелі, мені взагалі був дуже неприємним, і важко було дивитись, потім вже стало цікавіше. Загалом, важко сказати, що фільм сподобався, бо не сподобалось все те, що в ньому відбувалось, всі ті люди і їхні порядки, але з іншого боку, все ж було цікаво.
Багато моментів я не відразу зрозуміла, ще протягом кількох днів мені в голові вспливали різні деталі, які складалися як пазл, і я аж тоді зрозуміла самий кінець фільму, чому герой зробив те, що зробив. Я, наприклад, не відразу зрозуміла той момент, що знайти собі пару було не так то просто, що треба було знайти когось з очевидною хоч і безглуздою подібністю, щоб обоє кульгали, або обоє були близорукі, чи в обох було розкішне волосся і т.д. Але так і не зрозуміла, чому тим, хто жив в лісі, не можна було заводити пару. І чому вони не скинули ту свою "главну". Взагалі люлблю фільми, які по собі залишають багато роздумів, коли ще кілька днів ходиш його переварюєш.
Для тих, хто не дивився, то коротко розкажу, що фільм про суспільство, в якому всі повнолітні особи зобов"язані мати собі пару. Якщо хтось залишається один без пари (якщо він овдовів або розлучився), то його відправляють у спеціальний готель, куди звозять всіх самотніх, де за 45 днів вони мусять знайти собі пару. Тоді вони можуть повернутися жити в місто. Якщо не знаходять, їх перетворюють на якусь тварину.
Зображення
TaniaPicaSSo Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1350 раз.
Подякували: 2568 раз.
Діти: Дві доці

Повідомлення nelly » 15 січня 2016, 15:54

я чесно кажучи не знала що цей фільм такого жанру, відповідно довго не могла второпати чому так а не інакше, думала якийсь трилерок)
Але то напевно фільми майбутнього тому і такого треба теж)
nelly Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Кокетка » 15 січня 2016, 20:06

раджу переглянути фільм Підміна , з Анджеліною Джолі у головній ролі.
«Підміна» (англ. Changeling) — американський трилер режисера Клінта Іствуда. Дія фільму відбувається наприкінці 1920-их років у Лос-Анджелісі та базується на реальній історії жінки, яка розуміє, що хлопчик, якого їй повернула поліція після викрадення, не є її сином. вона починає пошук правди власними силами, починає боротися з корумпованими поліцейськими й навіть змінює діючі на той момент закони про душевнохворих.
Люди охоче вірять тому, в чому б хотіли бачити правду.
Кокетка Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 1
за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 869 раз.
Подякували: 787 раз.
Діти: два синочка

Поперед.Далі

Повернутись до Ділимося враженнями

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість