до чого звикає змалечку дитина, до якої ставляться по особливому, бо за це подякують
А звідки у вас гарантія ,що всі решту батьки вже не подякували,а залишились лиш ви ,і що навпаки за це не буде ворожого,або байдужого ставлення до дитини.
Модератор: taranjka
до чого звикає змалечку дитина, до якої ставляться по особливому, бо за це подякують
Людяності залишається все менше і менше, все вирішують або гроші, або великі гроші.
Так вона мене знервувала що я вже не знала і не хотіла нічого. В результаті я їй таки подякувала. Але в мене була можливість їй недавно нагадати які вони діагнози дітям видумують і чому. Думаю- вона зрозуміла.
Моя зарплата на державній роботі без категорії із доплатою за шкідливість- 1200 гр, з них 200 гр забирають на соц.послуги(пенс.фонд,податки). Це я не в оправдання ні в якому разі здирання з людей, а за чесність. Адже ви сантехніку чи електрику щось дякуєте, як вам щось починить. А в ресторані? а в Єгипті тому, що рушники вам на ліжку викладає, що 1-2 долари не лишаєте?То може проблема в тому що цього вже навчили? А коли дехто мені розказує і хвалиться,що в роддомі роздав, а саме головне НЕ ВИМАГАЛИ І НЕ КАЗАЛИ СКІЛЬКИ,- я шокуюсь, в 5 разів більше чим могли б дати. То може багато в чому проблема саме в тому що ми такі є?Але в мене була можливість їй недавно нагадати які вони діагнози дітям видумують і чому.
Повернутись до Суцільні балачки
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 155 гостей