Глобальні оголошення!

Щеплення - дві сторони медалі

Модератори: TaniaPicaSSo, Галина, олеся

Чи робили ви щеплення своїм діткам?

Ви можете обрати 1 варіант відповіді

Переглянути результати

Re: Щеплення - дві сторони медалі

Повідомлення Sms » 23 грудня 2015, 22:42

taranjka написав:Там не пише що колять простроченою вакциною :wink: доречі, вас точно не французькою кололи?

2 етап французьська, індикатори в нормі, терміни до 2017 року :wink:
Зображення

ЕСЛИ У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ, ЭТО НЕ ЗНАЧИТ, ЧТО Я ВАШ ВРАГ ИЛИ ИДИОТ... ЭТО ПРОСТО ЗНАЧИТ, ЧТО У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ.... Эдвард Радзинский
Sms Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1201 раз.
Подякували: 1237 раз.
Діти: Найкраще мамине сонечко - Дарья:)

Повідомлення Sms » 23 грудня 2015, 22:43

Tajga написав:Просрочена, тобто перезаморожена

Наполегливо рекомендую сходити такі в поліклініку :yes: :wink:
Бо це подібно до "Всі говорять, та й я говорю " :wink:
Зображення

ЕСЛИ У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ, ЭТО НЕ ЗНАЧИТ, ЧТО Я ВАШ ВРАГ ИЛИ ИДИОТ... ЭТО ПРОСТО ЗНАЧИТ, ЧТО У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ.... Эдвард Радзинский
Sms Офлайн

Я тут живу

випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1201 раз.
Подякували: 1237 раз.
Діти: Найкраще мамине сонечко - Дарья:)

Повідомлення Tajga » 23 грудня 2015, 23:03

Sms, я не про те. А про те, що якщо колють то це вакцина ІПВ, а вона від початку не була пере- недо- чи ще якась відморожена, тобто я виключно звернула увагу на термінологію. :wink:
Я в поліклініку ходжу виключно по справах, що мене чи моїх дітей стосуються очевидно, а питатися, якою нині вакциною колють (капають) - смисл? Для мене особисто достатньо тих порушень, що я бачу в самому процесі. Для когось взагалі не має значення, а хтось, кому потрібно, цікавиться і партією і терміном придатності. :wink:
Думати не боляче. Вірити не страшно. :)

Бережи, Господи, мою родину, щоб єдність і злагода панували в ній.
Tajga Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 2646 раз.
Подякували: 3280 раз.
Діти: Давид 19.10.2007
Тереза 7.8.2009
Лев 16.11.2011
Маргарита 8.11.13

Повідомлення Marichka » 24 грудня 2015, 00:53

А в нашому дитинстві не було масових вакцинацій?!
Мама розповідала,що фельшерка в селі нас колола вдома,вакцину діставала зі своєї сумки.
І ще одне.Віспу викоронили масовою вакцинацією.
Зображення
Marichka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2032 раз.
Подякували: 1655 раз.
Діти: Ліля 6.06.2010
Тадей 3.07.2013

Повідомлення taranjka » 24 грудня 2015, 11:06

щодо посилання Наталі. якщо я правильно нагуглила - то вірус гине в розчині хлору. тому утилізація самого вірусу (як пише той чоловік) - не має бути проблемою. хіба інших складників вакцини :pardon: щодо смертей, де він так категорично заявляє, що це внаслідок вакцинації - теж є сумнів, бо тут не можна бути певним. і саме ця непевність - причина моїх відмов від прививок.
Марічка, твій аргумент - що колись вакцину в сумці носили і кололи вдома і нічого - саме, ем, як би то мякше сказати, непереконливе твердження на користь вакцинації. вакцини мають зберігатися при певній температурі, бо інакше це вже не вакцина а мертвий вірус + купка шкідливих речовин :pardon: саме гірше, що зараз ситуація не змінилася. в селі бабусі фельдшерка так і ходить :pardon: в наших поліклініках медсестра може собі дозволити забути поставити вакцину в холодильник.
СМС - я перечитала багато статей, але всюди зустрічала інформацію, що вакцинація відбувається французькою вакциною (всі хвилі, і перша теж), а ти казала, що в документах якась інша країна :pardon:
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
taranjka Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1739 раз.
Подякували: 5566 раз.
Діти: трійко чудів

Повідомлення taranjka » 24 грудня 2015, 11:11

Marichka вітрянка теж вид віспи :wink:
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
taranjka Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)

Повідомлення TattyMummy » 24 грудня 2015, 11:18

taranjka вітрянка це не натуральна віспа ;) збудником вітрянки є варіцелла зостер, а натуральної віспи складний вірус ;)
Зображення
Зображення
TattyMummy Офлайн

Почуваюся, як вдома

Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 828 раз.
Подякували: 776 раз.
Діти: Двоє синочків і заюся доця

Повідомлення Natalinda » 24 грудня 2015, 11:32

Ну в коментарях до статті практично про все, що ти пишеш згадувалося. Коментарі, не лише за цим посиланням, а і взагалі, часто набагато інформативніші)))
Мене у всій цій ситуації найбільше напрягає гвалт і поспішність. Я б зрозуміла якби в таку пору провидили щеплення проти грипу, хоча і його бажано робити наперед, а зараз...коли всі як не кашляють, то шмаркають(((((
Ми планові прививки маємо від поліо, то не бачу потреби допрививатися наразі
також не розумію чого уряд не просить того чого потрібно, але бере зате все що дають(((((((((((
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Повідомлення taranjka » 24 грудня 2015, 11:44

TattyMummy я знаю :) я про те, що не всі хвороби викорінюються вакциною. і ті, які зараз не зустрічаються, це не лише заслуга вакцини.
щодо поліомієліту, то тут велику роль відіграє гігієна - всі ж читали як він передається найчастіше. я читала колись дослідження, що в Україні рівень "мити руки після туалету" - один з найнищих. Ви в поліклініці в туалеті мило бачили? я ні. і в дорослих лікарнях теж.
а дітей, які в закарпатті перехворіли - показували? моя родичка, яка живе в Ужгороді казала, що це циганчата :pardon:
Зображення
taranjka Офлайн

Я тут живу

Повідомлення TattyMummy » 24 грудня 2015, 12:00

В такому випадку вітрянка, то не вид віспи, про яку говорила Marichka. Я все таки вважаю, що й справді така хвороба, як натуральна віспа, то заслуга вакцинації.
А на рахунок гігієни, то багато хвороб від не миття рук. І на жаль, в Україні і справді з гігієною просто капець. Наші туалети в громадських закладах, в школах і т.д. - це ж просто капець. А про гігієну, дезінфекцію і т.д. в наших лікарнях, поліклініках, то тут можна написати пости на кільканадцять сторінок.
І це все у багатьох людей просто від незнання як має бути, навіть тих самих медсестер і лікарів, не говорячи вже про людей,які не мають відношення до медицини.
Зображення
Зображення
TattyMummy Офлайн

Почуваюся, як вдома

Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 828 раз.
Подякували: 776 раз.
Діти: Двоє синочків і заюся доця

Поперед.Далі

Повернутись до Здоров'я карапуза

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей