Сяна хотіла запитати чиє видавництво, але в другому пості вже прочитала. Памятаю що Нимидора читала про Муфтика Денискові, можна по темі пошукати. МИ не читали, я довго думала, читала рецензії, поки не купувала.
Дерманського про Чудове Чудовисько в прогграмі позакласного читання за 4-й клас бачила, тому ще не витягували, думаю раніше весни не читатимемо, але маю всі книги, може дати спробувати.
Про Людвіга гарна книжка, сьогодні Юра якраз згадував як курка вчила лисицю як правильно висиджувати яйця)))) Дружба між лисеням і курчам, мило і цікаво, є до речі ще від ВСЛ. Ми маємо від Школи.
Нільса кілька разів пробували дивитися мультик, радянський ще. Неподобається((((( а я так любила в дитинстві книжку. Маємо від Махаону, невитягую, по причині відсутності інтересу до мультика.
Мурахи не здаються дуже хвалили мені 2 мами з форуму, які нажаль мало пишуть в цих темах

в одної хлопчик, в іншої дівчатка, то і тим і тим сподобалося дуже. Ми ще не читали і не купували.
Ракета як я зрозуміла трохи для старших, хоча б перший клас. Я давала почитати третьокласниці, ми ще не читали.
Кіплінга брали почитати, цікаво, але особисто собі не купувала, вирішила обмежитися Мауглі.
Жили собі тролі - трохи специфічно, в нас прочитане лиш раз, Юрі не подобаються малюнки, можу дати погортати. Подобається лише зимова історія.
Діти з Гамірного дуже хвалять, я сподіваюся взяти в бібліотеці почитати, бо ж не накупишся.