Sms » 23 листопада 2015, 17:24
Для того , щоб ретельно підійти до підготовки до шеплення, не потрібен ані дільничий, ані хтось інший. Перед всіма щепленнями я завжди роблю аналіз крові , сечі. Бо інфекція не завжди видна озброєним оком. Вона може щойно потрапити в організм і підвищення температури, насморку, кашлю ще не викликати. Кров же ж реагує швидко. Було таке, що ми відкладали щеплення через аналіз, хоч дитина виглядала здоровою.
Дівчата, для цього лікаря не треба. Кожна мама може відмовитись від щеплення без аналізу.
Щодо іншої вакцини: ми робили всі щеплення хорошими вакцинами. 3 купувала самостійно. Інфанрікс (АКДС). Пентаксим один раз ставили безкоштовно. Не вважаю , що остання менш очищенна. Їх використовують закордоном:у Європі наприклад.
КПК теж мали не нашого виробника. Отримали безкоштовно. Теж використовують в Європі.
Моя близька подруга живе в Німеччині, обговорювали це питання. Цікавилась, якими вакцинами роблять щеплення в них.
Якась всесвітня змова Вам мариться:)
ЕСЛИ У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ, ЭТО НЕ ЗНАЧИТ, ЧТО Я ВАШ ВРАГ ИЛИ ИДИОТ... ЭТО ПРОСТО ЗНАЧИТ, ЧТО У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ.... Эдвард Радзинский