Глобальні оголошення!

Балачки: ні про що і про все 8

Знайомства, новини з життя країни... Балачки про те, що не ввійшло в інші розділи

Модератор: taranjka

Re: Балачки: ні про що і про все 8

Повідомлення МамусяВладусі » 22 листопада 2015, 11:48

Ми також пішли з садіка бо хворієм,з вересня не вилазим з болячок, я продовжила декрет, але шукаю роботу, щоб дома...
Ulkanet, а чи Ви займаєтесь,яка робота, якщо можна подільться)
МамусяВладусі Офлайн

Впевнено спілкуюся

Дякував (ла): 176 раз.
Подякували: 49 раз.
Діти: Владик

Повідомлення taranjka » 22 листопада 2015, 12:27

Ulkanet написав:ну вона ж в мене одна - то мені простіше, бо коли б їх було 2-3 то навряд чи я б мала час і сили на якусь роботу

Вони б тоді гралися самі і тебе взагалі не чіпали :ha: мої вже зі мною не дуже то й гратися хочуть
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
taranjka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1739 раз.
Подякували: 5566 раз.
Діти: трійко чудів

Повідомлення Ulkanet » 22 листопада 2015, 12:33

taranjka ну може і так, нажаль немаю з чим порівняти :sad:
МамусяВладусі займаюся різними видами рукоділля. :wink:
а в загальному, то треба займатися тим, що подобається і не напрягає :yes: ну і розраховувати на великі прибутки не варто :hi:
Від роботи дохнуть коні - ну а я безсмертний поні!!!!! :-))))))
Ulkanet Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 2
Мамуся-творець (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3577 раз.
Подякували: 1979 раз.
Діти: Доця

Повідомлення taranjka » 22 листопада 2015, 15:46

denamama написав:Дiвчата, что ходив в планетарiй в "Iриску"? Якi враження у вас, у дiтей?

Ми були. Організація повний нуль. Ми прийшли за 15 хвилин, заплатили і нам сказали чекати внизу. Десь 18 05 зявився якийсь дядько і відкрив спортзал, і тут зявилися ті люди з планетарієм і тільки почали його розставляти. Пані організатор не з'являлася пояснити чому затримка, взагалі. Надували і розкладали речі десь пів години - діти знудилася, заглядали і трохи заважали, а на них сварилися. Дітей багато - біля 30 чекало в спортзалі, ще близько 20 монтесорівських розмістили в кімнаті Іриски. Потім тих дітей всіх запакували в той купол. Всіх, і монтесорі теж. Показували досить тупенький російськомовний мультик (найшла в ютубі). Ми йшли на кіно про космос - поговорили з організаторами і малі, хто хотів лишився на дорослий сеанс. Теж російською, не про космос, а про історію планети земля. Дітей там вже було мало, вони могли лежати і дивитися. Малій друга частина сподобалася, але вона майже нічого не зрозуміла.
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
taranjka Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)

Повідомлення Mama3 » 22 листопада 2015, 15:54

А я так щкодувала, що не прочитала вчасно повідомлення про відміну, прийшли і не було, а в середу не було модливості піти. Таки такі речі треба добре організовувати.
Mama3 Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 2
Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1)
Дякував (ла): 1389 раз.
Подякували: 522 раз.
Діти: Два хлопчики Володя та Олежик і дівчинка Марічка

Повідомлення taranjka » 22 листопада 2015, 16:00

З одним перенесенням вони теж не гарно зробили, на ФБ - просто змінили дату, і написали см, я см не побачила вчасно. Мала пропустила карате і туди не попала
Зображення
taranjka Офлайн

Я тут живу

Повідомлення nelly » 22 листопада 2015, 21:42

taranjka написав: Малій друга частина сподобалася, але вона майже нічого не зрозуміла.

Мені теж сподобалася, але я теж по озвучці ніц не зрозуміла, цікаво було подивитися але якби прийшлося платити то нема дорослому за що. Для дитини то так хоч подивитися гарні картинки
Життя прeкраснe, якщо навчишся жити. Мeнандр
nelly Офлайн

Я тут живу

Серце форуму (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1)
Дякував (ла): 2203 раз.
Подякували: 2638 раз.
Діти: Дві дівчинки і 1 хлопчик Сивко

Повідомлення denamama » 22 листопада 2015, 22:43

Менi цiкаво було почитати враження, бо старший в школi теж ходив всiм класом в такий планетарiй i казав, що нiчого не зрозумiв. Я це списала на те, що дiтей було багато i було шумно, хотiла ще раз сходити. Бачу що не варто.
denamama Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 1
за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 75 раз.
Подякували: 171 раз.
Діти: Два хлопаки

Повідомлення taranjka » 22 листопада 2015, 22:47

В мене Дарина взагалі зрозуміла, що Місяць вже колонізовано, а Марс от от, Океани виникли бо довго падав дощ, про вулкани не поняла, а там ще про динозаврів було. Але якогось (я забула якого) не правильно там назвали :crazy:
Зображення
taranjka Офлайн

Я тут живу

Повідомлення nelly » 27 листопада 2015, 23:52

може хтось має телефон до форумчанки Ліля яка дописує в темці допомоги онкохворим дітям, киньте у ПП :rose:
Життя прeкраснe, якщо навчишся жити. Мeнандр
nelly Офлайн

Я тут живу

Серце форуму (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1)
Дякував (ла): 2203 раз.
Подякували: 2638 раз.
Діти: Дві дівчинки і 1 хлопчик Сивко

Поперед.Далі

Повернутись до Суцільні балачки

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 8 гостей