дівчата в кого були ті противнющі програми, аміго і компанія, вони на інeт нe впливали? В мeнe кілька днів поганий нeт був на компі, а сьогодні то практично нe було і трeба як завжди дужe нeзнаю чи вартує дзвонити дeсь чи то всe моя вина
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки" М.Матіос
Не знаю, що то за програми. Але у мене недавно теж не було на компютері інтернету. Грішила на модем, перезагружала його, а толку ноль, поки не побачила що на телефоні вайфай є, а на ноуті 0. Виявилось якийсь вірусяка, міняли віндовс.
дівчата , допоможіть! Колись тут на форумі читала про підручник , який допоміг розвинути швидкість читання( щось по типу того ) . Може хто знає щось подібне , порадьте.
Все завжди закінчується добре! Якщо все закінчилося погано, значить це ще не кінець !
То моїй похресниці. Вона в другому класі , але повільно читає. Може є подібна література. Десь на форумі раніше про таке писали , та не знаходжу де. Буду вдячна за допомогу.
Все завжди закінчується добре! Якщо все закінчилося погано, значить це ще не кінець !
Як швидко біжить час, і вже я ходжу на роботу і інакше стало життя. так і має бути але все ж таки лишаючи свою найменьшу в мене є почуття пустоти і просто змушена була простіше дитивитися і сприймати. Але як ми дорослі часто за буденністю життя не помічаємо важливість моментів...сьогодні йшла з роботи і біля садочку тато не чув що до нього малий 4 рази звернувся з запитанням і тоді я згадала цікаво-повчальну книжку Бруно Ферреро і де є слова маленької дитина " Мамо поговори до мене очима", як часто ми спішимо а треба просто поговорити очками і тоді маленькі серця зрадіють.
Приєднані файли
фото
bruno_ferrero_dity.jpg (24.64 Кб) Переглянуто 1187 разів
Я мама, а мама ніколи не буває самотньою. - К. Деньов
Дівчата, хто замовляв взуття з Америки то розмірна сітка 9 і 10 то 26 і 27 відповідно до наших розмірів? бо я вже запуталася на старшу впритик 10 і на меньшу 9...ще ого...то я не купляла то таке вдарили..треба продавати чи що...ех
Я мама, а мама ніколи не буває самотньою. - К. Деньов