Глобальні оголошення!

Щеплення - дві сторони медалі

Модератори: TaniaPicaSSo, Галина, олеся

Чи робили ви щеплення своїм діткам?

Ви можете обрати 1 варіант відповіді

Переглянути результати

Re: Щеплення - дві сторони медалі

Повідомлення erinaceus » 07 листопада 2015, 17:15

Sms Та не нервуйтеся так. Ви не в темі, тому і не в курсі про таких дітей :pardon:
Зображення

Зображення

"У кожного своя пустеля і свої міражі." - Ліна Костенко
erinaceus Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 2
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 2191 раз.
Подякували: 1479 раз.
Діти: Хлопчик-горобчик
Дівчинка-квіточка

Повідомлення Sms » 07 листопада 2015, 17:53

erinaceus написав:Sms Та не нервуйтеся так. Ви не в темі, тому і не в курсі про таких дітей :pardon:

З чого ви взяли, що я нервую? :ha:
Є поняття "медвідводу" у звязку із хворобою, чи реакцією на попереднє подібне щеплення.
Але це на певний час, а не на завжди! А от протипоказом є як раз складні нервові та імунні розлади. Дітки з такими діагнозами в стаціонарі лікуються і як правило не контактують із іншими дітками.
Тому це особисто Ваш вибір і не більше :pardon:
Зображення

ЕСЛИ У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ, ЭТО НЕ ЗНАЧИТ, ЧТО Я ВАШ ВРАГ ИЛИ ИДИОТ... ЭТО ПРОСТО ЗНАЧИТ, ЧТО У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ.... Эдвард Радзинский
Sms Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1201 раз.
Подякували: 1237 раз.
Діти: Найкраще мамине сонечко - Дарья:)

Повідомлення Оксанютка » 07 листопада 2015, 17:58

Історія винайдення поліовакцини

Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!

Дочитайте до слова SV40.
Оксанютка Офлайн

Впевнено спілкуюся

Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 210 раз.
Подякували: 150 раз.
Діти: Два хлопчики-горобчики

Повідомлення flower » 07 листопада 2015, 19:00

Цікаво виходить, у вас в Тернополі не французька вакцина, а у нас в Збаражі французька. Доречі моя дільнича медсестра каала переконуючи, що от раніше була неппонятно яка вакцина російського вир-ва, то всі робили, а зараз французька то ніхто не хоче, а це ж така хороша вакцина :hi:
І ще, одним нашим знайомим зробили ОПВ без попередніх ІПВ щеплень, тобто відразу дали каплі дитині яка до того не отримувала уколів. :dash: В дитини зараз висока температура вже кілька днів :sad:
Зображення
Зображення
flower Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2899 раз.
Подякували: 2983 раз.
Діти: Веронічка- 20.06.2011
Матвій- 2.09.2015

Повідомлення Sms » 07 листопада 2015, 19:26

flower написав:Цікаво виходить, у вас в Тернополі не французька вакцина, а у нас в Збаражі французька.

Рекомендую сходити в поліклініку і почитати документи на вакцину і таки власне переконатися французька вона чи ні. :wink: Бо "достовірні джерела" вже просто дістали.
flower написав:І ще, одним нашим знайомим зробили ОПВ без попередніх ІПВ щеплень, тобто відразу дали каплі дитині яка до того не отримувала уколів. :dash: В дитини зараз висока температура вже кілька днів :sad:

А мама куда дивилась?
Як на мене, це повна безвідповідальність батьків. Сліпо вірити всім підряд в нашій країні не можна. Мені здавалось це вже всім зрозуміло. Історія людей не вчить...
Зображення

ЕСЛИ У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ, ЭТО НЕ ЗНАЧИТ, ЧТО Я ВАШ ВРАГ ИЛИ ИДИОТ... ЭТО ПРОСТО ЗНАЧИТ, ЧТО У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ.... Эдвард Радзинский
Sms Офлайн

Я тут живу

випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1201 раз.
Подякували: 1237 раз.
Діти: Найкраще мамине сонечко - Дарья:)

Повідомлення Marichka » 07 листопада 2015, 21:16

Нам,до речі,вчора теж каплі хотіли давати помилково.Я кажу,що він вперше,то точно не каплі.Тоді медсестра прочитала направлення від лікаря і підтвердилось,що укольчик :)
Зображення
Marichka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2032 раз.
Подякували: 1655 раз.
Діти: Ліля 6.06.2010
Тадей 3.07.2013

Повідомлення flower » 08 листопада 2015, 00:07

Sms написав:А мама куда дивилась?

Я так зрозуміла, що мама взагалі далека від того що таке ІПВ і ОПВ. Їй сказали привести дитину на прививку, вона і повела.
Sms написав:Як на мене, це повна безвідповідальність батьків.

А як на мене то навпаки. Медсестра має добре подивитись що колоти-капати-давати, а то так можна і на той світ відправити, бо бачите "ой, помилилася".
Зображення
Зображення
flower Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2899 раз.
Подякували: 2983 раз.
Діти: Веронічка- 20.06.2011
Матвій- 2.09.2015

Повідомлення TattyMummy » 08 листопада 2015, 00:19

Та чого ж в нашій державі всі батьки (в основному мами) мають вникати яка то вакцина, яку саме колоти, в який час і т.п.
Напевне на думку тієї мами - вона якраз і відповідальна, сказали прийти зробити щеплення, бо на Закарпатті епідемія, вона й зробила, щоб дитина не заразилась.
Та й так як в нас зараз вакцин переважно немає, то для кожної дитини має складатись індивідуальний графік щеплень і робити це має лікар. І кожну дитину оглядає лікар і каже, яку вакцину робити. Тут вся відповідальність на лікареві, хоча та мама напевне сто разів тепер буде все перевіряти :(
Зображення
Зображення
TattyMummy Офлайн

Почуваюся, як вдома

Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 828 раз.
Подякували: 776 раз.
Діти: Двоє синочків і заюся доця

Повідомлення erinaceus » 08 листопада 2015, 00:26

Ну тепер зустрічне питання до тих, хто прививку не робив. У зв'язку з масовим психозом по вакцинуванню, водите і далі своїх дітей в садок/на гуртки, чи тримаєте вдома? Якщо так, то на який період розраховуєте? У деяких статтях пише, що не завжди заразність проходить через декілька тижнів-місяців, а зберігається протягом декількох років :crazy: То як тоді?
Зображення

Зображення

"У кожного своя пустеля і свої міражі." - Ліна Костенко
erinaceus Офлайн

Я тут живу

випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 2191 раз.
Подякували: 1479 раз.
Діти: Хлопчик-горобчик
Дівчинка-квіточка

Повідомлення TattyMummy » 08 листопада 2015, 01:00

Я далі воджу свого малого в садочок. Знаю, що прививку одному хлопчикові точно робили, думаю, що не одному йому робили. В зв"язку з масовим психозом - психоз вже починається і у мене :dash: :dash: :dash: В садочок і між діти не водити не діло (останнім часом бачу, що садочок дуже позитивно впливає на дитину, але то вже окрема тема).
Ще завтра проконсультуюсь зі знайомою інфекціоністом, але з того, що зрозуміла - навіть якщо і буде мутація вірусу і дитина заразиться, то не обов"язково, то проявиться паралічем чи якимось іншими жахливими симптомами, ймовірність дуже і дуже мала. Може заразитись і проявиться соплями і буде мати імунітет до поліомієліту. Якщо пишу дурню - поправте мене, буду вдячна :rose:
І на рахунок того, що пише в статтях про декілька років, то логічно, що ті хто раніше отримував ОПВ (до цієї всієї "шуміхи") і ходили через рік-два в садочок були потенційно заразними.
Зображення
Зображення
TattyMummy Офлайн

Почуваюся, як вдома

Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 828 раз.
Подякували: 776 раз.
Діти: Двоє синочків і заюся доця

Поперед.Далі

Повернутись до Здоров'я карапуза

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей