Marichka написав:Відпишіться,якщо вже хтось зробив чи планує
Ми зробили.
TattyMummy написав:Якщо ця вакцина захищає ТІЛЬКИ від дикого вірусу поліомієліту, а його в Україні немає,
Де Ви таке прочитали?
westa написав:Терммін придатності вакцини до 9 листопада.
До травня 2017 року
Ні з ким не сперічаюсь, нікого не переконую. Ми маємо всі щеплення по графіку крім гепатиту. Всі 4 дози від поліомеліту отримували ІПВ. ОПВ не робили. Зараз отримали 2 краплі ОПВ.
1. Вакцина терміном до травня 2017 року. В поліклініці любязно надають документи.
2. Вакцина не Французька , про яку стільки шуму!

Точно забула країну, але в документах, які мені надали вказана інша країна виробник. І на самій баночці, з якої ми отримували свою дозу вона вказана, як і термін придатності.
3. Всі індикатори на флаконах є. За моїм проханням мені без проблем все показали і розказали. Я перевірила і умови зберігання, і сертифікати відповідності,і країну походження, і терміни придатності. Вакцинація першої хвилі триває 2 тиждні. Наслідків не було жодних.
Наступна хвиля буде за місяць. Ми підемо. Перевірю знову всі документи і щепимося.
Всіх мама, які не щеплюють дітей і пишуть відмови, попереджають в поліклініці, що дітки з ОПВ можуть бути потенційно заразними. Але не щеплених дітей переводять в карантин. А навпаки

Якщо Ви прийняли рішення не щеплюватись, то і маєте бути готові, що 8 тижднів дітки щеплені можуть виділяти вірус.