Tajga написав:Дівчатка, згляньтесь вже над тими лікарями. Вони мусять відчитатись за кожну дитину, скільки їх є на дільниці. Скільки щепили і скільки ні - і чому. Це, звісно, вимога зверху і їх напрягає так само.
от чесно, скільки раз пробувала домовитись, про здавалось би елементарні речі. Наприклад, приходила лікарка до старшого, просила ще оглянути молодшого, щоб вже не йти спеціально на прийом (слухатись, мірятись). Посухала, але все одно маєм прийти і все. Про відмови, то взагалі мраки, це система така дурнувата, що я не можу відмовитись від всіх вакцин одразу, а мушу за кожну бігати і відмовлятись, як вона з'явиться. З останнього, приходила влітку з меншим на останній плановий прийом в рік, старшого вдома залишила, щоб толпою не йти. І тут мені лікарка каже, що треба ще старшого, бо йому довідку на фізкультуру тре. Прошу, напишіть ту довідку, ні, треба йому пульс поміряти. Добре, привела малого раз (була велика черга, не потрапили), привела вдруге (це все гуртом), то лікарка виписала довідку, навіть на нього не глянувши! Чому я маю йти назустріч, якщо мені ні разу? Тим не менше, мої дільничі хороші люди і я з ними не сварюся. Всі питання, які пробувала вирішити, завжди мирно.
А таке може дурнувате питання, яке я ставлю собі роками вже... я ще не чула, щоб лікар дільничий (а в нас їх було кілька), попередив про можливі наслідки вакцинації! Оця вакцина від поліомеліту, хтось з лікарів попереджає - "не робіть, невідомо що з тою вакциною" ? Ні, все тихо, все планово...