Глобальні оголошення!

Щеплення - дві сторони медалі

Модератори: TaniaPicaSSo, Галина, олеся

Чи робили ви щеплення своїм діткам?

Ви можете обрати 1 варіант відповіді

Переглянути результати

Re: Щеплення - дві сторони медалі

Повідомлення denamama » 02 листопада 2015, 18:36

Цiкава iн-фа з Iвано-Франкiвського форуму мам:

"Дівчата багато читала, про цю вакцину, на фейсбуці. Там вхожу в одну групу, дивіться що в Києві дізнались. Скопіюю текст.
"И шо я вам скажу люби мои ))) лежу мертвая! Где я сегодня только не была с этим полио психозом) )
Результат такой:
1. Приказа о карантине для непривитых- НЕТ! Есть рекомендация самого сада о 90 днях (это у нас такое)
2. Дают полудозу овп привитым и ивп полную дозу непривитым. Последним непривитых, далее сложнее прививается нужно будет искать вакцину без полио в составе. Что практически не возможно. Их просто не завозят в Украину.
3. В реестре инфекционных заболеваний за 25 лет в Украине, не было ни единого случая поствакцинального заражения. Было два случая в 2013 и 2014 в Пакистане и Афганистане. Подтверждена паралитическая форма полио у детей с иммунодефицитом. Это страны пандемической зоны (это я получила инфу у инфекционист в приёмной гл. инфекциониста города)
5.Эта полудоза на фоне вакцинации по графику, выведет наружу всю хронику ребенка и генетические заболевания. Это ответ аллерголога. Кто решился нужно быть к этому готовым.
5. Большинство непривитых сейчас будут прививать первой ивп (неживая) она вообще (!)опасности для других не привитых не несет. Вторую ивп- нужно покупать, третья овп(живая) .
Итак, до я себя. В нашей группе будут прививать двоих . Один из которых, хронически страдает бронхитом. Ему явно откажут( сказала врач сада) .остается один. Мы будем ходить. Но завтра просили остаться дома, так как суматоха с вакцинацией и следить за частотой дыхания Жени некому. ( Жене снимают показания частоты дыхания в саду)
По секрету, что мне сказал аллерголог. Никаких распоряжений никогда не было, нет.и не будет. Прививали и раньше массово (в школах при совке) ни каких карантинов не делали после массовой полиовакцинации, хотя на весь коллектив, были болеющие и отсутствующие, которые потом выходили и контактировали с привитыми. Вероятность поствакцинального заболевания по медлитературе 1:60000 (60 тысяч) .
У меня все!"
denamama Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 1
за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 75 раз.
Подякували: 171 раз.
Діти: Два хлопаки

Повідомлення denamama » 02 листопада 2015, 18:58

Русік написав:denamama, смертельний випадком від вакцини чи від поліомієліту?

Дозвонилась до лiкарки. Зараз на Закарпаттi фiксують випадки захворювання на полiомiелiт, тому там вакцинацiя буде проводитись 3 тижнi, а у нас 2 тижнi.
Якось так...
denamama Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 1
за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 75 раз.
Подякували: 171 раз.
Діти: Два хлопаки

Повідомлення TaniaPicaSSo » 02 листопада 2015, 19:07

А вас всіх вже запрошували на цю прививку? Бо нас ніхто не дзвонив і нікуди не кликав. А в садок зараз теж не ходимо, бо слабуєм, тому не в курсі, що там роблять чи кажуть.
Зображення
TaniaPicaSSo Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1350 раз.
Подякували: 2568 раз.
Діти: Дві доці

Повідомлення Катруся » 02 листопада 2015, 19:34

Нас сьогодні запрошували, ми відмовилися.
Катруся Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 2
випускниця школи материнства (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 24 раз.
Подякували: 230 раз.
Діти: синочок Назарчик
донечка Настуня

Повідомлення Ulkanet » 03 листопада 2015, 00:41

TaniaPicaSSo нас теж сьогодні запросили, дитина має бронхіт - страшно кашляє. але всерівно заставили писати відмову :dash: або йти на прививку :dash:
Від роботи дохнуть коні - ну а я безсмертний поні!!!!! :-))))))
Ulkanet Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3577 раз.
Подякували: 1979 раз.
Діти: Доця

Повідомлення pan_kotskyy » 03 листопада 2015, 00:44

Ulkanet написав: але всерівно заставили писати відмову :dash: або йти на прививку :dash:

а як то заставили? мусіла прийти і писати? а якби не пішла, то шо? прийшли б додому? чи просто не хочеш зайвих конфліктів?
ЗображенняЗображення
pan_kotskyy Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1925 раз.
Подякували: 1575 раз.
Діти: хлопчик, дівчинка

Повідомлення Ulkanet » 03 листопада 2015, 00:45

pan_kotskyy не хочу зайвих проблем - бо маю ще в січні продовжити на пів року "декрет" :sad:
Від роботи дохнуть коні - ну а я безсмертний поні!!!!! :-))))))
Ulkanet Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3577 раз.
Подякували: 1979 раз.
Діти: Доця

Повідомлення Marichka » 03 листопада 2015, 09:47

До нас медсестра два рази дзвонила,а вчора прийшла.Тому сьогодні я маю прийти і написати відмову чи щось таке.Я поки хочу утриматись.
Знаєте,якби якісна була і коштувала до тисячі,то ми б купили.Але і там мені гарантії ніхто не дасть-як завжди
Зображення
Marichka Офлайн

Я тут живу

випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2032 раз.
Подякували: 1655 раз.
Діти: Ліля 6.06.2010
Тадей 3.07.2013

Повідомлення pan_kotskyy » 03 листопада 2015, 10:19

Marichka написав:До нас медсестра два рази дзвонила,а вчора прийшла.Тому сьогодні я маю прийти і написати відмову чи щось таке.

як до вас прийшла медсестра, то чому зразу відмову з собою не забрала?
ЗображенняЗображення
pan_kotskyy Офлайн

Почуваюся, як вдома

за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1925 раз.
Подякували: 1575 раз.
Діти: хлопчик, дівчинка

Повідомлення Tajga » 03 листопада 2015, 10:30

Дівчатка, згляньтесь вже над тими лікарями. Вони мусять відчитатись за кожну дитину, скільки їх є на дільниці. Скільки щепили і скільки ні - і чому. Це, звісно, вимога зверху і їх напрягає так само.
pan_kotskyy написав:як до вас прийшла медсестра, то чому зразу відмову з собою не забрала?

Відмова повинна оформлюватись в присутності лікаря і ним підписується. Це де-юре, а де-факто можна просто домовитись.
Думати не боляче. Вірити не страшно. :)

Бережи, Господи, мою родину, щоб єдність і злагода панували в ній.
Tajga Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 2646 раз.
Подякували: 3280 раз.
Діти: Давид 19.10.2007
Тереза 7.8.2009
Лев 16.11.2011
Маргарита 8.11.13

Поперед.Далі

Повернутись до Здоров'я карапуза

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей