Глобальні оголошення!

Щеплення - дві сторони медалі

Модератори: TaniaPicaSSo, Галина, олеся

Чи робили ви щеплення своїм діткам?

Ви можете обрати 1 варіант відповіді

Переглянути результати

Re: Щеплення - дві сторони медалі

Повідомлення erinaceus » 27 жовтня 2015, 16:17

flower написав:А хто знає скільки часу бажано дитину в садік не давати? У нас в четвер мають в садіку вакцинувати.

Надіюся, про це повідомлять завчасу?! :scare: Боюсь, щоб не було, як в тому садку, де робили дітям пробу Манту... І взагалі, як на мене, то дурка в садках і школах проводити вакцинацію. Для цього є поліклініка. Що б там Кучма не казав...
Зображення

Зображення

"У кожного своя пустеля і свої міражі." - Ліна Костенко
erinaceus Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 2
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 2191 раз.
Подякували: 1479 раз.
Діти: Хлопчик-горобчик
Дівчинка-квіточка

Повідомлення flower » 27 жовтня 2015, 21:58

Так попереджають, дали листок де потрібно відмову або згоду дати. Я прививок не роблю і цю робити не буду, мені хватило першої БЦЖ і проблем після неї. Але не давати дитину в садік 60 днів то дуже довго, буду ще зараз інтернет ковиряти і більше вивчати це питання.
Зображення
Зображення
flower Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2899 раз.
Подякували: 2983 раз.
Діти: Веронічка- 20.06.2011
Матвій- 2.09.2015

Повідомлення flower » 27 жовтня 2015, 22:13

З Вікіпедії
Незрозумілішим є те, що згідно настанов ВООЗ спалахом вважають виникнення мінімум двох випадків, які пов'язані між собою. А тут випадки не пов'язані. Вірусологічні дослідження проведені у сертифікованій стосовно поліомієліту вірусологічній лабораторії у Москві, а не в Лондоні чи інших країнах ЄС. І згідно клініки поліомієліту усі захворілі з паралічами не мають в подальшому одужання. А двоє захворілих дітей повністю відновились від паралічів. З квітня 2016 року ВООЗ планує відмовитися від тієї вакцини, що зараз пропонують Україні. Все це викликає сумнів у адекватності визнання епідемії в нашій країні і доцільності проведення такої вакцинації, тим більше, що вакцина, яка містить ослаблені живі віруси, була з незрозумілим причин після розморозки знову заморожена, що взагалі не допускається згідно фармакологічних інструкцій.

Про нову вакцину ні слова, а та просто була ще раз заморожена і як вона себе поведе не понятно, експерементують на дітях :scare:
Боюсь 3х днів замало в садік не водити :crazy:
Джерело інфекції — людина (хвора або носій, що переносить зараження безсимптомно); збудник виділяється через рот (декілька діб), а потім із випорожненнями (декілька тижнів, а іноді й місяців). Зараження може відбутися повітряно-крапельним шляхом, але частіше — при потраплянні до рота активного вірусу (через забруднені руки, їжу).
Зображення
Зображення
flower Офлайн

Я тут живу

випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Матвій- 2.09.2015

Повідомлення erinaceus » 27 жовтня 2015, 22:23

flower А ваша Вероніка ходить в садочок в Тернополі чи в Збаражі?
Зображення

Зображення

"У кожного своя пустеля і свої міражі." - Ліна Костенко
erinaceus Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 2
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 2191 раз.
Подякували: 1479 раз.
Діти: Хлопчик-горобчик
Дівчинка-квіточка

Повідомлення Dribchuk » 28 жовтня 2015, 00:17

flower з нашими великими діагностами лікарями ще взагалі виявиться що в тих дітей був не поліомієліт. Нам коклюш 2 місяці поставити не могли, бо цитую лікарку " В Україні коклюшу немає, в нас 95% щепленість" :crazy: :crazy: :crazy: :crazy:
Господи дай нам глаза, которые видят в людях лучшее,
Сердце, которое будет прощать худшее,
Ум, что забывает плохое,
И душу, которая никогда не теряет веру.
Dribchuk Офлайн

Я тут живу

Дякував (ла): 808 раз.
Подякували: 1487 раз.
Діти: Донечка.

Повідомлення taranjka » 28 жовтня 2015, 01:35

З часу коли почалася ця паніка, я слідувала за постами Комаровського у ФБ (зараз не всі вони є). Так от, спочатку він звісно матюкатися, яке зле в нас міністерство, бо вакцинація 15%. Коли поширилися новини, що вакцина розморожені і повторно заморожена - він теж писав, що так не можна, зіпсували її. Але коли стало відомо, що ніхто викидати тої вакцини не буде, то риторика змінилася - вакцині може і нічого не бути, якщо такого раніше жодна країна не допускала, не означає, що все пропало. Треба чекати рішення компанії (досліджень не робилося, на самі дослідження мало б піти кільака місяців). І опа, тут ВООЗ дозволяє - значить все гаразд (свої слова по дослідження він стер).
Ще дуже гарна фраза була про те, чому тільки сьогодні піднімається питання доставки вакцин, і так всім відомо, що фури з вакцинами можуть стояти на кордоні навіть кілька тижнів. Чому раніше це питання не піднімалося. Тобто лікар, в курсі про можливість зіпсованих вакцин і все одно пропагує вакцинацію.
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
taranjka Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1739 раз.
Подякували: 5566 раз.
Діти: трійко чудів

Повідомлення Sam » 28 жовтня 2015, 02:11

дівчата, а хто в курсі, раніше(кілька років тому) Комаровський теж був проти вакцинації? Бо я деколи натрапляю на таку інформацію в інтернеті, цікаво чи це правда, бо я як не мала дитини, то не особливо за Комаровським слідкувала. А зараз знайти підтвердження, що він був проти, практично нереально :nea:
Sam Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 3
випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 717 раз.
Подякували: 562 раз.
Діти: Синочок і донечка

Повідомлення pan_kotskyy » 28 жовтня 2015, 02:37

Sam написав:дівчата, а хто в курсі, раніше(кілька років тому) Комаровський теж був проти вакцинації?

він завжди був ЗА. не чула ні разу, щоб був проти чи щось подібне. Що він каже, що вакцинувати можна лише абсолютно здорову дитину, а не всіх підряд. А зрештою, він така ж людина, яка може й помилятися в своїх переконаннях, чи не так, і орієнтуватись що "це ж Комаровський" зовсім не варто, хоча деякі його висловлювання зовсім не без здорового глузду.
Сьогодні до мене дзвонила медсестра, що молодшим треба робити прививки від поліомеліту, бо зараз МАСОВО всіх вакцинують. Єх, не розпиталась я її чи то тою розмороженою вакциною... Ну я нагадала, що відмовляюсь, то сказала медсестра мені прийти і написати відмову від тої привики. Далі в нас відбулась досить цікава розмова на тему, що мені впадло ходити за кожну прививку писати відмову. Я відмовляюсь від ВСІХ пирвивок назавжди і вже писала відмови неодноразово. Відповідь: "То ви писали на вакцини які були, а тої не було, то як ви від неї могли відмовитись, як її не було. От тепер та вакцина є, прийдіть і напишіть, що відмовляєтесь".
От реально, нема мені більше шо робити як ходити по поліклініках відмови писати за кожну прививку(з дітьми, аякже, я ж не маю на кого залишити). Кажу: "Добре, я прийду написати відмову ЩЕ РАЗ. Але чи можу я написати таку чудо відмову, що я ОДИН РАЗ відмовляюсь від ВСІХ прививок, не залежно від того, є вони в наявності чи нема". Ой, ну та підете до завідуючої, спитаєте, послухаєте, що вона скаже.
Як на мене, то маразм... Дівчата, які відмовляються, ви так само ходите як по свячену воду відмови писати, чи то мені так "повезло"?
ЗображенняЗображення
pan_kotskyy Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1925 раз.
Подякували: 1575 раз.
Діти: хлопчик, дівчинка

Повідомлення flower » 28 жовтня 2015, 06:38

erinaceus написав:flower А ваша Вероніка ходить в садочок в Тернополі чи в Збаражі?

в Збаражі
Зображення
Зображення
flower Офлайн

Я тут живу

Матвій- 2.09.2015

Повідомлення Kristy1 » 28 жовтня 2015, 09:35

taranjka написав:тим, хто не мав ІПВ - оральних не можна. в нас нема ніяких, і медсестра казала - то нічого :dash:

Треба їх на диктофон записувати, а краще на камеру, і з їхнього відома.
Хто живе під покровом Всевишнього, хто в тіні Всемогутнього мешкає, той скаже до Господа: Охороно моя та твердине моя, Боже мій, я надіюсь на Нього!
Kristy1 Офлайн

Тільки роззираюся

Дякував (ла): 20 раз.
Подякували: 21 раз.
Діти: Тадейчик

Поперед.Далі

Повернутись до Здоров'я карапуза

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість