Глобальні оголошення!

Дитяча художня література

Модератори: TaniaPicaSSo, mavpusya, Ulkanet

Re: Дитяча художня література

Повідомлення Natalinda » 19 вересня 2015, 18:21

Хтось читав Денискові оповідання Драгунського? ТО ще з нашого дитинства я так розумію. Вартує мати книжку цю в бібліотечці домашній?
Щ е зацікавила серія від Ранку Банда Піратів
Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!
не можу поки відгуків знайти.

Ми зараз читаємо
Слухає, але ще чуть рановато, багато чого покине вловлює) буде же перечитувати сам сподіваюся) На черзі 36,6 котів, бо отримав на день народження, ну і нарешті Волков
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Повідомлення TYulia » 19 вересня 2015, 21:38

І ще в мене питання. Що порадите на 3 роки хлопчику, якісь казки-розповіді. Щоб так гарно і красочно було, може серія книжок, так щоб на подарок гарно було. Думала може книжечки про Олдіна вид. Ранок.
Перші сім років дитину потрібно любити, другі сім років треба її виховувати, треті сім років - бути їй найкращим другом, а потім відпустити її і молитися, щоб у неї все було добре...
Зображення
TYulia Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Успішне грудне вигодовування (1) поцілована Богом (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 797 раз.
Подякували: 700 раз.
Діти: маленький чудо-хлопчик

Повідомлення alenka » 19 вересня 2015, 22:45

TYulia написав:І ще в мене питання. Що порадите на 3 роки хлопчику, якісь казки-розповіді. Щоб так гарно і красочно було, може серія книжок, так щоб на подарок гарно було. Думала може книжечки про Олдіна вид. Ранок.

Подивіться серію Чарівний ліс від Махаон. Про зайчика на ім'я Друг Лицар і його друга Бузинового Ведмедя.

Всі сторінки з малюнками, поки читаєте діти спокійно малюнки розглядають . Історії всі цікаві, пригодницькі.
ЗображенняЗображення
alenka Офлайн

Впевнено спілкуюся

випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 243 раз.
Подякували: 316 раз.

Повідомлення TaniaPicaSSo » 19 вересня 2015, 23:08

alenka написав:Подивіться серію Чарівний ліс від Махаон. Про зайчика на ім'я Друг Лицар і його друга Бузинового Ведмедя.

Теж дякую за наводку, але щось досі не потрапляли мені на очі ці книги. Бо ми зараз в якомусь ступорі, не знаєм що читати. Майже 3 роки, і якось все занадто примітивне або занадто складне. Кілька влучних книжечок маємо, але вони вже читані-перечитані, а з новими щось дуже важко. Може би ще хтось підказав, що ви читали чи читаєте в такому віці.
Зображення
TaniaPicaSSo Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1350 раз.
Подякували: 2568 раз.
Діти: Дві доці

Повідомлення Natalinda » 19 вересня 2015, 23:17

Треба вже трохи теми розділяти :hi:
TaniaPicaSSo а що читаєте?
Ми махаьнівську серію про кроликів читали, азбуки Н.Чуб, бузинового ведмедя
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Повідомлення okcana » 20 вересня 2015, 15:27

А нам ще подобаються Ведмежі істріі, там є 4 книжки з малюнками, ось тут можна їх погортати:

І про Бузинового ведмедя перечитуємо вже незнаю скільки разів)))
okcana Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 1
Успішне грудне вигодовування (1)
Дякував (ла): 935 раз.
Подякували: 607 раз.
Діти: дівчинка Настуся, 5 рочків

Повідомлення TYulia » 20 вересня 2015, 20:06

І ми маємо 2 книжечки Ведмежих історій, малий до братика/сестрички буде готовий швидше за нас)))
А з останнього, то вже кілька разів перечитали "Велика книга для маленьких друзів" вид. Пелікан. Гарні малюнки, повчальні історії про Лиска і його товаришів, як бути ввічливим, як з друзями поводитися.
Перші сім років дитину потрібно любити, другі сім років треба її виховувати, треті сім років - бути їй найкращим другом, а потім відпустити її і молитися, щоб у неї все було добре...
Зображення
TYulia Офлайн

Я тут живу

Успішне грудне вигодовування (1) поцілована Богом (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 797 раз.
Подякували: 700 раз.
Діти: маленький чудо-хлопчик

Повідомлення okcana » 20 вересня 2015, 20:24

І нам сподобалася ця книжечка))) дуже гарні малюночки!
okcana Офлайн

Почуваюся, як вдома

Успішне грудне вигодовування (1)
Дякував (ла): 935 раз.
Подякували: 607 раз.
Діти: дівчинка Настуся, 5 рочків

Повідомлення nelly » 24 вересня 2015, 23:40

Вже стільки чула про Улюблені вірші Абаби, але щось не доходили до неї руки, цього тижня затарилися в бібліотеці)) думала для Златки а Марго так слухала про Розсіяного вже прочитали разів зо 20 а саму книгу 2-3 рази за пару днів. Є деякі мені не дуже а загалом класна книга. Віршика про зайчика у тернині не чула з дитинства то реально коли читала його аж сльози на очах були якось перед очима тато і той ВІРШ... УХ.
А хто читав другу книгу улюблених віршів така ж як переша гарна?
Прочитала дві книги Сплета мені сподобалися. Я б сказала що для дітей 6 років які вже вміють самі собі читати. Малюнки мені дуууже сподобалися.
І Белла-балерина від ВСЛ як собака дуже хотіла бути відомою балериною і таки нею стала, мотивуюча книга.
Ми вже певно все ВСЛ бібліотеки прочитали :crazy:
Життя прeкраснe, якщо навчишся жити. Мeнандр
nelly Офлайн

Я тут живу

Серце форуму (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1)
Дякував (ла): 2203 раз.
Подякували: 2638 раз.
Діти: Дві дівчинки і 1 хлопчик Сивко

Повідомлення nadusha » 25 вересня 2015, 12:09

Ми маємо другу. Так сталось,що купили спочатку її, а першу подаруємо в жовтні на день народження. Любитьїї. Особливо через ілюстрації - граємо таке: знайди мені 3 квіточки, песика з сосискою, жирафу... Мені не сподобався тільки вірш про нове вбрання короля - переспів Малковича.
Дозвольте собі йти по шляху, який робить вас щасливим, не засуджуючи і не картаючи себе за зроблений вибір.
nadusha Офлайн

Я тут живу

за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 2381 раз.
Подякували: 2212 раз.
Діти: два синочки

Поперед.Далі

Повернутись до Дитяча читальня

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей