Глобальні оголошення!

Балачки: ні про що і про все 8

Знайомства, новини з життя країни... Балачки про те, що не ввійшло в інші розділи

Модератор: taranjka

Re: Балачки: ні про що і про все 8

Повідомлення Dribchuk » 21 вересня 2015, 01:37

erinaceus спочатку в розчині лимонної кислоти з водою. Пакетик на стакан сильно теплої води, далі розчин перекису водню 1до1 з теплою водою.
Господи дай нам глаза, которые видят в людях лучшее,
Сердце, которое будет прощать худшее,
Ум, что забывает плохое,
И душу, которая никогда не теряет веру.
Dribchuk Офлайн

Я тут живу

Дякував (ла): 808 раз.
Подякували: 1487 раз.
Діти: Донечка.

Повідомлення TaniaPicaSSo » 21 вересня 2015, 08:41

erinaceus написав:Підкажіть, як відчистити руки від грибів.

О, як знайомо. Два дні тому те саме мала, руки були чорні, як від горіхів. Я мила їх всім, чим тільки здогадалась, але не помагало. А потім додумалась попробувати потерти такою шкрябалкою для п'яток - так легесенько і воно все абсолютно відразу відтерлось, нааіть сліду не було!
Зображення
TaniaPicaSSo Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1350 раз.
Подякували: 2568 раз.
Діти: Дві доці

Повідомлення TaniaPicaSSo » 21 вересня 2015, 09:24

Хтось ходив на 'Місто професій'? Які враження? Ми збирались, але після лялькового побачила, що мала якась вяла і гаряча, то ми поїхали додому. Поки доїхали додому, температура вже була майже 39.
Але думаю, що ми багато не втратили, бо нам ще певно зарано таке.
Зображення
TaniaPicaSSo Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1350 раз.
Подякували: 2568 раз.
Діти: Дві доці

Повідомлення Русік » 21 вересня 2015, 11:13

TaniaPicaSSo, маса людей, черги, ще й дощ зверху((
Як на мене, організація "хромала". Мої діти не спробували й половини, але в загальному задоволені. Меньший (майже 3 роки) практично нікуди не хотів - він не любить такого скупчення народу та ще й з гучними звуками (дітям дозволяли включати сирену на пожежних та поліцейських машинах).
Дорогу осилит идущий!
Русік Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (2)
Дякував (ла): 896 раз.
Подякували: 1209 раз.
Діти: Козаки Микола та Сашко + козачка Катерина

Повідомлення nadusha » 21 вересня 2015, 13:12

Ми були. Малі ходили тренуватись з козаками, різати колоду Штільом, були коло собак і міліцейська машина, то навіть мови не було. Загальне враження хороше, сподобалось, підем ще. Людей було багато, черги. Організаторам на наступний раз я б порадила трохи плакатів з правилами безпечної поведінки, з описом кожної професії, якостями, які потрібні для кожного фаху.
Дозвольте собі йти по шляху, який робить вас щасливим, не засуджуючи і не картаючи себе за зроблений вибір.
nadusha Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 1
за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 2381 раз.
Подякували: 2212 раз.
Діти: два синочки

Повідомлення Ленка » 21 вересня 2015, 15:56

Організація хромала, це не те слово. Потрібно саме перше це поділити по вікових категоріях. Дівчата старші, ходили тільки щоб гроші зібрати, тому поняття черги в них не було, я з деякими три рази зустрілась і навіть трішки посварилась.
Мої діти менші, то я сама мала займати чергу і їх в відповідний момент ставити, бо інакше старші діти їх просто відсували. Потім, дуже бистро закінчились гроші.
Сама ідея цікава, але дуже багато моментів не продумано і тому було стовпотворіння, тиснява. Моїм дітям тільки біологи сподобались, вони поєднали професію з елементами флористики. Малі потім в дворі з дівчатами квіти садили.
Я ще зустріла знайому, каже що минулого тижня була в Львові на книжковому форумі, то там для дітей якийсь конкурс проводили, каже що небо і земля. Настільки організаційно було, мала в захваті від всього була (8 років).
Самое главное и ценное в жизни — это семья! Сначала, в которой ты рождаешься, а затем, которую создаешь!
Ленка Офлайн

Впевнено спілкуюся

Дякував (ла): 209 раз.
Подякували: 271 раз.
Діти: Ана і Іка

Повідомлення Кокетка » 21 вересня 2015, 22:22

то так швидко закінчилися гроші , що то жах, ми приїхали на свято десь пів другої то ще лиш початок а нам вже не дали гроші за ремонт машини.... дальше гірше... жахливі черги, ми в пожежників прочекали купу часу а другу купу коло розміновування)) тож не встигли нікуди, втомилася я сильно, діти в чергах нудилися , "ітого" заробили по сто евриків а ще 50 нам винні
)) за ремонт) і дали смайлики за розмінування і пожежогасіння) діти напилися соку) коло таксі наливали соки і кокаколу десь надегустувалися шоколаду пока я чергу тримала)) а на той чупачупс так і не заробили бо тре 500 євриків на чупачупс) всі задоволені були) голодні і втомлені, то поїхали на піцу.
задумка дуже хороша, але чому не хватило грошей і за рахунок чого були такі черги, то тре врахувати на другий рік) пожежникам не хватило вогнегасників) то довозили) той бідний мужчина -- герой, так надихався того порошку з вогнегасника :crazy:
Люди охоче вірять тому, в чому б хотіли бачити правду.
Кокетка Офлайн

Почуваюся, як вдома

Дякував (ла): 869 раз.
Подякували: 787 раз.
Діти: два синочка

Повідомлення гра з вогнем » 21 вересня 2015, 22:53

ой як класно придумали :(): , а хтось має фоточки? :clapping:
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 3057 раз.
Подякували: 4232 раз.

Повідомлення Галинка 13,06 » 21 вересня 2015, 22:56

гра з вогнем написав:ой як класно придумали :(): , а хтось має фоточки? :clapping:

Ой дісно виставте хтось кілька фото мене також цікавить як це все було????
Завдяки дітям хочеться жити.
Галинка 13,06 Офлайн

Впевнено спілкуюся

Дякував (ла): 150 раз.
Подякували: 157 раз.
Діти: Синочок

Повідомлення pan_kotskyy » 21 вересня 2015, 23:19

Ми не потрапили, не встигли, хоч дуже хотіла старшого зводити, але щось передчувала, що буде щось подібне з організацією в плані черг, але що гроші швидко скінчаться - не сподівалась таке прочитати ))).
Так думаю, що такий цікавий захід мав би проводитись хоча б цілий день або ж і кілька днів, тоді б можна було б уникнути черг, ну і щоб гроші не закінчувались швидко.
І вікові категорії, це теж дуже важливо, хоча, може й важко якийсь такий поділ зробити.
ЗображенняЗображення
pan_kotskyy Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1925 раз.
Подякували: 1575 раз.
Діти: хлопчик, дівчинка

Поперед.Далі

Повернутись до Суцільні балачки

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 16 гостей