Глобальні оголошення!

Пакунки в пологовий

Re: Пакунки в пологовий

Повідомлення Marichka » 05 вересня 2015, 16:18

Треба просто навчитися сприймати все простіше :) Кажуть сховати-кажу:добре-добре і в такому роді:)
Зображення
Marichka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2032 раз.
Подякували: 1655 раз.
Діти: Ліля 6.06.2010
Тадей 3.07.2013

Повідомлення TattyMummy » 05 вересня 2015, 22:10

От цікаво чи колись порядки з тими пакетами і радянською дисципліною відійдуть у нас чи ні... Принаймні поки цей совдеп буде, толку у нас не буде :(
Останній раз як лежала в пологовому, то страшенно боляче скорочувалась матка, було набато болючіше ніж перейми. І от лежу я в палаті корчусь, влітають медсестри і крик - чого у вас халат лежить на ліжку, а не на вішку, чого пакети не складені і т.п. Абсолютно ніякого адекватного розуміння ситуації, ніякої підтримки... лиш би з пакетами порядок був :dash: :dash: :dash: Тоді вже я до них кричала, то вже порядки мовчки наводили самі :cry:
Зображення
Зображення
TattyMummy Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 3
Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 828 раз.
Подякували: 776 раз.
Діти: Двоє синочків і заюся доця

Повідомлення Марійка » 06 вересня 2015, 13:52

Параска написав:А хтось брав із собою дитяче одіяло? Воно є в списку на пологи, але чула що практично не використовується

Ми брали, навіть у червні. Маля було замотане і краще спало. Та й дні тоді випали прохолодні, як за першої дитини в травні, так за другої і червні.
Зображення
Марійка Офлайн

Впевнено спілкуюся

випускниця школи материнства (1) за дитя форуму (2)
Дякував (ла): 409 раз.
Подякували: 73 раз.
Діти: Дві донечки-красунечки

Повідомлення TYulia » 07 вересня 2015, 08:01

І я в свій час одіялко брала. Малий родився в грудні. Правда здебільшого той коцик використовувала лише перші години, першу ніч. Як синочка виклали мені на живіт, то накрили моєю пеленкою і їх одіялом, але потім вже як його вділи то замотали вже в моє. А далі в палаті вже було аж жарко. То переважно був накритий тільки пеленкою.
Перші сім років дитину потрібно любити, другі сім років треба її виховувати, треті сім років - бути їй найкращим другом, а потім відпустити її і молитися, щоб у неї все було добре...
Зображення
TYulia Офлайн

Я тут живу

Успішне грудне вигодовування (1) поцілована Богом (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 797 раз.
Подякували: 700 раз.
Діти: маленький чудо-хлопчик

Повідомлення Amélie » 01 жовтня 2015, 23:26

Привіт усім! Дівчата, допоможіть, будь ласка :help: У пологовому на БАМі дали список необхідних речей. У списку "для мами" є такі 3 пункти: Бланідас 300 - 10 табл., Бланідас актив ензим - 2 уп., Бланідас А. - 2 уп. Подивилась в інтернеті, це дезинфікуючі засоби, і упаковки йдуть по 1 л та 1 кг (!) А написано ще й по дві. Досить непогана сума вийде. Це дійсно потрібно купувати? :confused:
І ще з цікавого: у списку "для мами" зазначено 2 флакони рідкого мила, 2 рулони паперових рушників, і те саме в списку "для дитини". Тобто по 4 шт. рідкого мила, рушничків. Чому так багато всього?... Ви дотримувались цих списків?
Amélie Офлайн

Тільки роззираюся

Дякував (ла): 3 раз.
Подякували: 1 раз.

Повідомлення Marichka » 02 жовтня 2015, 14:58

А ви на якому поверсі будете родити?
Думаю,наперед не треба купувати.Якщо проситимуть,то хтось з рідних принесе.Мило і рушники можуть забрати на відділ,мотивуючи,що то в загальний туалет.Але не 4 комплекти.Так і магазин можна відкривати з рідким милом.Коли я родила,то нас було біля 10 в той день:)
Зображення
Marichka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2032 раз.
Подякували: 1655 раз.
Діти: Ліля 6.06.2010
Тадей 3.07.2013

Повідомлення Арія » 03 жовтня 2015, 01:24

За ті рушнички і мило то ходять по 10 разів нагадують, коли принесеш то ставлять галочку біля прізвище, звичайно не мають права вимагати, але коли виписують то дивляться на список чи принесли інакше просять гроші. на рахунок тих чистячих засобів в моєму списку їх не було )))))))))))
Арія Офлайн

Добре орієнтуюся

Дякував (ла): 7 раз.
Подякували: 73 раз.
Діти: синочок і донечка

Повідомлення TattyMummy » 03 жовтня 2015, 11:17

я народжувала рік тому, якийсь дез. засіб (здається Бланідас) казали купити вже після пологів. Чоловік обшукав всюди, ніде не було. В аптеці в ЖК він закінчився, я так його і не давала. Але він в таких маленьких флакончиках, не кілограмовий. Рушники купіть хоча б одні і мило собі в палату ;) А решта як будуть дуже наполягати, то можна й таке в пакетику-запаску ;)
Зображення
Зображення
TattyMummy Офлайн

Почуваюся, як вдома

Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 828 раз.
Подякували: 776 раз.
Діти: Двоє синочків і заюся доця

Повідомлення Amélie » 03 жовтня 2015, 21:52

Зрозуміло, дякую всім за відповіді! Заздалегідь не будемо купувати той Бланідас, а якщо потім скажуть, уточню, де продають маленькі упаковки. Мило і рушнички купила по 2 шт., одне хороше мило залишу для себе і малюка, інше віддам :=):
Amélie Офлайн

Тільки роззираюся

Дякував (ла): 3 раз.
Подякували: 1 раз.

Повідомлення flower » 07 жовтня 2015, 12:06

Розказати можу за свої кесарські пологи. Так от там давали список за списком. Я здавала 4 рази рушники і мило, включаючи ще патологію в якій лежала до операції. Список був на операцію що потрібно, потім в дитячий відділ (там якраз і був той блендідас і ще купа всякого), потім список на відділ (шприци, рукавички і т.д при тому що всерівно на укол потрібно мати своє.) Ще готуйтеся, що вас будуть змушувати заплатити благодійні внески. Так так наголошую на слові ЗМУШУВАТИ, бо вони наказово кажуть плаити і ще й суму вказують, ніхто не згадує навіть, що це по бажанню людини і сума теж по бажанню. Так от мене заставляли платити ще в патології за аналізи( в них там прям список висить на стіні біля посту медсестри, що скільки коштує) в термінал в фонд добра, я зразу попередила медсестру, що платити не буду, прийшла лікарка після того і я їй пояснила свої права і що медицина в нас поки безкоштовна. Всерівно ті гроші не йдуть на реактиви і інше, бо пробірку на кров треба свою купляти, спирт і вата навіть своя, то за що платити? Потім на 3му поверсі вже після операції лікарка яка мене вела сказала мені оплати 400 грн благодійних внесків, бо якоби я не з Тернополя і бла бла. Знову ж таки прийшлося нагадати їй закони і те, що ми маємо право вибирати мед.заклад і лікаря не залежно від приписки. Більше до мене після того не приходили за благодійні внески казати оплачувати. А всі решта здавали схиливши голову, бо думалищо їх не випишуть (бо так там говорить персонал, що перед випискою здати чек потрібно їм). Я і так потратила не мало на операцію, напевно в сумі 10 тисяч вийшло, адже купляєш все від а до я, від леза і нитток, анастезії і голки для неї, всіх лікарств потрібних і не потрібних до списків здавати на відділ і т.д. І комусь дарити гроші ні за що не збиралась, в мене є на кого і на що тратити. Порада всім почитайте собі трошки про примус платити благодійні внески і закони які порушуються (статей в інтернеті є багатсько), щоб ви потім могли знати як відповісти, щоб за себе постояти. Адже благодійність, це вільне волевиявлення людини, хочеш платиш, а хочеш ні, але ніяк не примусівка.
Зображення
Зображення
flower Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2899 раз.
Подякували: 2983 раз.
Діти: Веронічка- 20.06.2011
Матвій- 2.09.2015

Поперед.Далі

Повернутись до Пологи

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей