Глобальні оголошення!

Новини Тернополя

Модератор: Сяна

Re: Новини Тернополя

Повідомлення мамаНастусі » 10 липня 2015, 10:37

ми були минулого року, було файно!!!
і шашлика смачного скуштували і з друзями поспілкувалися, тай музики послухали :dance: :dance: :dance:
Зображення
Зображення

А жити без цілі - це не жити, а існувати
мамаНастусі Офлайн

Добре орієнтуюся

Дякував (ла): 87 раз.
Подякували: 87 раз.
Діти: Анастасія і Софія

Повідомлення TYulia » 10 липня 2015, 13:39

Вчора по СТБ в новинах показували, що в Тернополі чоловік виходив з магазину (Сонячний) і впав на скляну банку з соком, яку щойно купив і перерізав собі артерію. Люди визвали швидку. Вона їхала 30 хвилин і, що ще гірше, приїхало в ній двоє п'яних лікарів, навіть не оглянувши того чоловіка погрузили на каталку, запхали в машину. Чоловік помер. Очевидці кажуть що до приїзду тої алко-швидкоі чоловік був живий. Всі дії тих лікарів люди знімали на відео. В результаті одного лікаря з тої швидкої звільнили, іншому дали догану, їх "начальник" каже що вони були не п'яні, а просто змучені від великої кількості викликів.
Перші сім років дитину потрібно любити, другі сім років треба її виховувати, треті сім років - бути їй найкращим другом, а потім відпустити її і молитися, щоб у неї все було добре...
Зображення
TYulia Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Успішне грудне вигодовування (1) поцілована Богом (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 797 раз.
Подякували: 700 раз.
Діти: маленький чудо-хлопчик

Повідомлення flower » 10 липня 2015, 15:19

Я бачила те відео, купа крові і той сік... Медики, не надававши ніякої допомоги, просто людину погрузили і поїхали...
Зображення
Зображення
flower Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2899 раз.
Подякували: 2983 раз.
Діти: Веронічка- 20.06.2011
Матвій- 2.09.2015

Повідомлення Ulkanet » 10 липня 2015, 16:11

медеки не надали... а купа людей стояла і пів часа дивилася на те, як чоловік стікав кровю :dash: :dash: :dash: :dash: невже ніхто з тої "купи" не зміг зняти свою майку чи блузку і затиснути йому рану!! :cry: :cry: можливо це врятувало б йому життя!!! :dash: :dash: :dash: як на телефони знімати то всі гаразд, і на медиків кричати - а алементарно допомогти людині??? я б всіх хто там стояв і дивився притягла до "відповідальності" - шкода що в нас закону такого нема :ireful: :ireful:
я не захищаю медиків - але люди схаменіться!!! на ваших очах вмирає людина - а ви на телефони знімаєте???!! :ireful: :dash: чого ніхто його в свою машину не погрузив і не завіз на швидку???? машини шкода???? своїх лахів шкода... пра... :sad:
Від роботи дохнуть коні - ну а я безсмертний поні!!!!! :-))))))
Ulkanet Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 2
Мамуся-творець (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3577 раз.
Подякували: 1979 раз.
Діти: Доця

Повідомлення flower » 10 липня 2015, 21:14

Ulkanet я наприклад якби там опинилася, то по перше не змогла би цього зробити, не через те що одягу шкода чи ще щось, просто не змогла б... та вся кров...я не можу на таке дивитись... та і чи кожен вміє надавати першу допомогу? якщо артерія чи що там на горлі перерізана (я в медицині не сильна вибачте) то джут ж не накладеш...
Зображення
Зображення
flower Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2899 раз.
Подякували: 2983 раз.
Діти: Веронічка- 20.06.2011
Матвій- 2.09.2015

Повідомлення TYulia » 10 липня 2015, 21:59

В тому сюжеті давав коментар один очевидець-студент 2-3 курсу з медичного, то він казав, зо він визначив, що то таки артерія перерізана і люди іі затиснули і кровотечу зупинили. Я теж в мед речах не сильна, то боялась би ще більше зашкодити потерпілому.
Перші сім років дитину потрібно любити, другі сім років треба її виховувати, треті сім років - бути їй найкращим другом, а потім відпустити її і молитися, щоб у неї все було добре...
Зображення
TYulia Офлайн

Я тут живу

Успішне грудне вигодовування (1) поцілована Богом (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 797 раз.
Подякували: 700 раз.
Діти: маленький чудо-хлопчик

Повідомлення Ulkanet » 10 липня 2015, 22:56

а чого того студента нема на тому аматорському відео??? він мав би бути весь в крові. та де він??? а кров він чим зупиняв?? пальцями??? де "тряпки" з кровю??? хоть щось :cry:

а тим, що всі стояли і дивилися - то не зашкодили тому чоловіку?? невмієте, не хочете - то йдіть, повідомте у відповідні служби і йдіть, не треба стояти і витріщатися!!! :sad:
і дуже б хотіла послухати дзвінок в швидку. чогось ніхто не опублікує в неті. :sad: від того, що ви скажете "швидків" вона і відповідно буде їхати!! :sad:

зашкоди можна коли перелом хребта (то не можна переміщати) або коли людина вдавилася, а ви їй ще пальці в рота пхаєте (так скоріше вдавиться), а у всіх решта випадка - ТРЕБА пробувати допомогти!!!
в даному випадку всі бачили що сталося, то явно він хребта там не ламав!!
бідний чоловік! :cry: така страшна смерть! :cry: в мене тато помер від втрати крові, хворів на рак, але помер від носової кровотечі :cry: :cray:

просто, якщо ми всі будемо такими байдужими і списуватимеми на "ненашкодити" і "я нічого не знаю" - то рано чи пізно самі опинимося в якійсь страшній ситуації - а всі навколо будуть стояти і знімати на телефони :cry: Люди подуріли наніц з тими телефонами! :dash:
Від роботи дохнуть коні - ну а я безсмертний поні!!!!! :-))))))
Ulkanet Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 2
Мамуся-творець (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3577 раз.
Подякували: 1979 раз.
Діти: Доця

Повідомлення nadusha » 16 липня 2015, 00:10

Найкращою у Тернополі є міська комунальна лікарня швидкої допомоги, найгіршою – міська дитяча лікарня. Такі висновки озвучив начальник відділу охорони здоров'я Ростислав Левчук під час засідання виконкому міськради 15 липня.
- Кращою у Тернополі є лікарня швидкої допомоги, - каже пан Левчук. – У ній стрімкіше розвиваються новітні технології у галузі хірургії. Тому її можна вважати кращою за технологіями. Медики цієї лікарні навіть за власний кошт їздять і проходять спеціалізації, на сьогодні вони є піонерами у багатьох галузях медицини. Щодо планової хірургії – тут кращою є друга міська лікарня. Кардіологія, надання рододопомоги – тут теж ця лікарня займає передові позиції в місті.

Значно покращилась матеріальна база і ситуація в міській дитячій лікарні, але на сьогоднішній день вона є однією із найслабших у Тернополі – і щодо матеріальної частини і за менеджментом, зазначає Ростислав Левчук.
- Там провели перевірку і є ряд зауважень, вони їх виправляють, - каже він.

Просимо читачів 20minut.ua у коментарях до цієї статті писати, а яка з лікарень Тернополя, на вашу думку, є найкращою та найгіршою. Чому?

Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!

Від себе: лежала з дітьми в обласній дитячій, міській дитячій і інфекційній дитячій. То моє особисте враження - так і по спадаючій вони і йдуть.
Дозвольте собі йти по шляху, який робить вас щасливим, не засуджуючи і не картаючи себе за зроблений вибір.
nadusha Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 1
за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 2381 раз.
Подякували: 2212 раз.
Діти: два синочки

Повідомлення Sms » 16 липня 2015, 07:58

Як на мене міська дитяча в рази краща за рівнем професіоналізму і відношенням до паціентів, аніж обласна дитяча та інфекційна
Зображення

ЕСЛИ У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ, ЭТО НЕ ЗНАЧИТ, ЧТО Я ВАШ ВРАГ ИЛИ ИДИОТ... ЭТО ПРОСТО ЗНАЧИТ, ЧТО У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ.... Эдвард Радзинский
Sms Офлайн

Я тут живу

випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1201 раз.
Подякували: 1237 раз.
Діти: Найкраще мамине сонечко - Дарья:)

Повідомлення Кокетка » 26 серпня 2015, 17:51

Сьогодні несподівано відбулося відкриття Парку здоров"я , посвятив священник , Надал перерізав стічку , сказав пару слів, був оркестр ) гарно грали) дитячу площадку зробили, а спортмайданчик не встигли) Зображення
Люди охоче вірять тому, в чому б хотіли бачити правду.
Кокетка Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 1
за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 869 раз.
Подякували: 787 раз.
Діти: два синочка

Поперед.Далі

Повернутись до Що в Тернополі чувати?

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей