Міряйте в Терезі- запамятовуйте модель і виробника і замовляйте в інтернеті!!! В рази дешевше обійдеться! Я купувала 2 роки тому в Терезі за 495 грн сандаліки польські, такі ж самі в інтернеті були за 300
ЕСЛИ У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ, ЭТО НЕ ЗНАЧИТ, ЧТО Я ВАШ ВРАГ ИЛИ ИДИОТ... ЭТО ПРОСТО ЗНАЧИТ, ЧТО У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ.... Эдвард Радзинский
Перші сім років дитину потрібно любити, другі сім років треба її виховувати, треті сім років - бути їй найкращим другом, а потім відпустити її і молитися, щоб у неї все було добре...
де можна купити якісь простенькі макасіни хлопчику? Колір - білий або зелений або бежевий. Треба можна сказати на раз на весілля йдем. Розмір 27
Перші сім років дитину потрібно любити, другі сім років треба її виховувати, треті сім років - бути їй найкращим другом, а потім відпустити її і молитися, щоб у неї все було добре...
може бачили десь в аптеках Гініпрал таблетки? чи може хтось має залишки? Знайомій дуже треба.
TYulia, в мережі аптек "Бажаємо здоров'я" є,але не в Тернополі. За лінком можна побачити де є.
Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!
У них можна замовити, але то по часу 3-5 днів, або може маєте знайомих в тих містах де вони є в наявності, щоб Вам купили і передали автобусом. Контакти в Тернополі
Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!