Не знаю, я в усе вже віою. В нас 2 машини ДАІ і одна з військомату робили облаву на АТП, то шофери кидали ключі від автобуса і тікали хто куда міг. Потім і на ринку побували і по всьому місту. Хто не зупинявся, доганяли. Бачила на власні очі, бо якраз малу до садіку возила і в центр їхала. А на другий тиждень базар став напів пустий. Ще чула, що на замку були, ловили людей, коли там було свято на день молоді, але тоді там не була, то не можу стверджувати.
Буду розповсюджувати чутки. Але нам знайомі казали, що сьогодні щось дуже повістки ВСЮДИ роздають. Я зранку в центрі не була, то особисто нічого не бачила. А ви щось таке сьогодні чули?
Перші сім років дитину потрібно любити, другі сім років треба її виховувати, треті сім років - бути їй найкращим другом, а потім відпустити її і молитися, щоб у неї все було добре...
Акція від військомату: Дай повістку не громадянину України і буде тобі щастя!!! Маразм крепчает. Двоє знайомих, не громадяни України, живуть по реєстрації, на тому тиждні отримали повістки. Причому повістки нікому не були вручені, знайшли у скриньках:) Патріоти Тернопільщини поховались по закордонах. То мусять якось план виконувати:)
ЕСЛИ У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ, ЭТО НЕ ЗНАЧИТ, ЧТО Я ВАШ ВРАГ ИЛИ ИДИОТ... ЭТО ПРОСТО ЗНАЧИТ, ЧТО У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ.... Эдвард Радзинский