А що крім червоної більше фарб не було? То не цікаво! Справжні фести красок закордоном мають різномаїття фарб, всі такі як веселки ходять і це дійсно весело і гарно)
Та ж на фото видно що багато фарб було)))) просто червона напевне найбільше ядуча і приставуча)))) а так то там все було різнокольорове. шкода що ніхто хто там був не напише)))
Я мама, а мама ніколи не буває самотньою. - К. Деньов
Ми були краєчком. На чайці були ді-джеї, музика і пару сотень молоді і вони на раз-два-три підкидали фарби догори і воно все так гарно розсіювалось. Фарби були різні, але певно дійсно червона найсильніше чіплялася. Взагалом мені то дійство дуже сподобалось, якби не малий (він в нас не любітєль шуму, ну і під краски я б не хотіла його пхати) ми б з чоловіком зрадістю там би пострибали на тій кольоровій дискотеці.
Перші сім років дитину потрібно любити, другі сім років треба її виховувати, треті сім років - бути їй найкращим другом, а потім відпустити її і молитися, щоб у неї все було добре...
Підкажіть , будь ласка , щоб віднести одяг в Карітас можна в будь-який час (робочий ) приходити чи треба з кимось домовлятися ? Або підкажіть куди можна принести жіночий одяг. Дякую
Все завжди закінчується добре! Якщо все закінчилося погано, значить це ще не кінець !
та дискотівка була до 3 години - мені було чути так, ніби це в мене біля будинку в такі моменти я собі завше згадую пологовий на замковій і як там весело під час тих дискотек
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
нізащо не пішла б там обсипатися тим порошком якщо він так прилипає до шкіри, то уявіть що буде якщо його вдихнути ті діти довго ще носи певно вимивали вдома, а мама сивіла збоку
Від роботи дохнуть коні - ну а я безсмертний поні!!!!! :-))))))
То з фарбами мало бути десь до 18:00, а потім в 9 мала починатися вже звичайна дискотека, але не виключено що запаси краски ще були
Перші сім років дитину потрібно любити, другі сім років треба її виховувати, треті сім років - бути їй найкращим другом, а потім відпустити її і молитися, щоб у неї все було добре...