Модератор: irinka
Вискубала все під нуль практично на городі
, лишилося 2 кущики, бо в мене цього року зійшов тільки карликовий базилік

mariana дякую на разі за рецепт, спробуємо відпишуся. Баночки так і підписала "конфітюр з базиліком Маріана" 
Я вперше сама варила вареня і відчувала себе такою господинею-господинею
Правда, по густині не зовсім те вийшло, на що я сподівалась. Певно, через недотримання пропорції (бо ж ваги я не маю, а окомір невідкалібрований). Але смак - це казка
До речі, коли варила першу партію, полунику розчавлювала ложкою в процесі варки, друга партія у мене була з ціленькими полуничками, а третій раз полуниці збила блендером і уварювала десь годину перед додаванням цукру. Так от, останній варіант вийшов найбільш густим і схожим до мого уявного ідеалу полуничного джему
Ну і ще я довірилась напису на етикетці Конфітюрки "на два кг сахара". Певно, треба було кидати весь пакетик на кілограм.
Єдине що в банці бачу що рідке, не загусло, ну але мені не проблема, в мене і таке зїдять, то я люблю на хліб мастити, всі решта в мене люблять хліб мачати))))
Повернутись до Солодкі рецепти
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість