собака летить на тебе і гавкає
то страшненько. Чоловік купив нам обом фонарики з шокером Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!
собаки дуууууже бояться того звуку що видає шокер, вони бігом тікають, або роблять вигляд що вони не при ділах і то не вони щойно скажено гавкали на тебе атак... мимо тут проходять))коли я не з великом то у мене є отака шокер --помада (маленька , в сумочці мало місця займає)
Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!
теж додає впевненості коли гонять собаки кругом)) можете собі купити щоб впевненіше було проходити мимо собак. Їх ще не скоро перестріляють , і програму по дозволах ще не скоро профінансують, то шокер .......... маленький....... але вихід 

не тільки собакам
але я щось не зовсім зрозуміла як такою штукою користуватися
це типу як собака на тебе наскочить, то тре бігом шукати в сумочці?
))) ну і не варто до мене підходити по злому))) а тим більше гавкати на мене))) 
ну як на тебе зненацька нападуть, то ти напевне не знайдеш в сумочці)( це дивлячись яка сумочка)і вміння орієнтуватися в ній)) але як стая біжить то можна наперед витягнути) чесно кажучи я своєю помадою ще не скористалася)) але як на гайовій на мене напала купа злих собак я велосипедом їхала, то я пошкодувала що нема в мене шокера ( на той час лиш в чоловіка був, я думала мені не тре буде)