Модератори: TaniaPicaSSo, Любов

Marichka написав:і як плануєте відлучати?
І взагалі,як тендем?чи не шкодуєте за це?
А як вкладаєте спати,бо в мене як присосеться,то чуть не годину з ним мушу лежати

Вже більше тижня.Нам минуло 3 рочки.Готувались ми до цього довго.Спочатку планувала минулого року в цей час відлучати, але якось не вийшло( в якійсь темі я писала про це).Цього року навесні забрала денні годування і на обідній сон.Деякий час не лягав спатки вдень, але лягав скоріше на ніч.Поті забрала ранкове годування після сну.Так нам залишилось лише на нічний сон і десь під ранок прокидався.щоб забрати вечірнє годування, синочку потрібна була аргументація(хоч інколи теж міг і сам заснути, але на наступні спроби вкласти без циці бурно реагував).Отож, я придумала легенду, що бачиш,надворі так сильно гріє сонечко, мама молочко, сметанку кладе в холодильник, щоб не зіпсувались, а цицю сонечко може нагріти і вона може скиснути, а ввечері (ну така я вже бека,але інакше ніяк)намастила полином, так наша циця вже зіпсувалась.Сприйняв дуже спокійно,ми читали і заснув.Перших десь дві-три ночі будився в звичний час, але легко засинав.А тепер вже,тьфу-тьфу спить всю ніч.Правда, сьогодні і ще кілька днів тому вранці закатав істерику, що хоче цицю санькати
Зараз якщо натиснути, то ще виступають крапельки молока, але, наскільки знаю, це нормально,так може бути і декілька місяців.

Після того лиш дуже зрідка годувала на ніч (коли хворий був), ну і деколи під ранок, бо так спросоння важко пояснити йому, що молочка вже нема. А потім і це забрали. Він пововтузиться 5хв, похникає і спить далі. Зараз спить цілу ніч без проблем. Засинає довго (це мене, звичайно, не радує), але як я вже писала, нема різниці що з, що без
Трохи більше хоче вночі тілесного контакту. Ще деколи казав так хитро: хоцю цицю, але то лиш так подурачитися, подивитися на мою реакцію.
Повернутись до Грудне вигодовування
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей