Глобальні оголошення!

Банки. Відгуки

Модератори: олеся, Любов

Re: Банки. Відгуки

Повідомлення Sms » 02 квітня 2015, 00:52

erinaceus написав:Sms Ваші працівники теж особливою привітністю не відзначаються :pardon:

Ви завжди можете залишити скаргу на працівника, який Вам нахамив чи не добре обслужив за тел 3700. Кожному 3 клієнту , який робить будь-яку операцію у Банку телефонує наша служба якості з проханням поставити оцінку обслуговування. Якщо Вам нахамили, однак дзвінок не поступив - телефонуйте 3700. Приват системний Банк, і викорінити хамство в такій величезній структурі одразу тяжко. Але Банк це робить! Повірте!.

ІРЦЯ, А нащо закривати "Універсальну"? Принципово, бо "ненавиджу цей банк", чи брали кредит - сплатили ?
Зображення

ЕСЛИ У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ, ЭТО НЕ ЗНАЧИТ, ЧТО Я ВАШ ВРАГ ИЛИ ИДИОТ... ЭТО ПРОСТО ЗНАЧИТ, ЧТО У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ.... Эдвард Радзинский
Sms Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1201 раз.
Подякували: 1237 раз.
Діти: Найкраще мамине сонечко - Дарья:)

Повідомлення ІРЦЯ » 02 квітня 2015, 00:55

Брали кредит бо тре було перекрити інший кредит :crazy: а зараз - сплатили( там заликова сумма - 0,75 коп) і взагалі хочу позакривати трохи ті кредитки( іх декілька),шоб було іх менше в кошельку ))
Золотое правило жизни: не переживай из-за того, чего ты не в силах изменить, прими ситуацию такой, какая она есть. Ведь мы не пытаемся изменить погоду, а просто одеваемся по погоде.
ІРЦЯ Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 1
за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 430 раз.
Подякували: 342 раз.
Діти: Два синочки 5р. і 1р.

Повідомлення Natalinda » 08 червня 2015, 09:57

Дівчатка поясніть мені чому банк (мова за приват) працює з 9-ти а гроші можна зняти з 10-ти?
Яка різниця який курс, якщо гроші прислані в доларах і зняти їх планувалося в доларах?
Толку з того що відділення на кожному кроці((((((
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Повідомлення Sms » 08 червня 2015, 11:35

Наталя, бо такі правила НБУ, поки не встановлено курси на міжбанку, поки не відкрився валютний ринок ми не маємо права здійснювати операції по купівлі - продажу валюти, чи видачі валюти. :pardon: Зазвичай курси встановлюються в 9:30 +-30 хв.
Так працює більшість банків. Деякі мілкі банки до відкриття валютного ринку працюють за вчорашніми курсами, але це вкрай ризиковано. Такі банки і курси по 10 разів на день змінюють. Приват курс встановлює 1 раз зранку і до кінця опер дня не змінює його. :rose:

До-речі, деякі відділення працюють з 8, чи 8:30, але це не означає, що з валютою вони також мають працювати з 8:)
Зображення

ЕСЛИ У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ, ЭТО НЕ ЗНАЧИТ, ЧТО Я ВАШ ВРАГ ИЛИ ИДИОТ... ЭТО ПРОСТО ЗНАЧИТ, ЧТО У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ.... Эдвард Радзинский
Sms Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Natalinda » 08 червня 2015, 11:40

мда, жестячкове і нелогічне правило як на мене :crazy:
Я розумію якби в гривнях знімалося, ну так курсу незнають, але ж блін, знову таки вчора знають а сьогодні зранку не знають :crazy: Як і все в країні для людей(((( шкода, бо стільки часу втратила людина зранку(
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)

Повідомлення Kisja » 08 червня 2015, 13:51

Якщо мені память не зраджує, то відгуки переважно про ПриватБанк, невже так багато зауважень/побажань до ПриватБанку? Чи може іншими банками не користуються ? Можна ж і позитивні відгуки залишити.
Зображення
Kisja Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 1
Успішне грудне вигодовування (1)
Дякував (ла): 173 раз.
Подякували: 442 раз.
Діти: Донечка Софія

Повідомлення Natalinda » 08 червня 2015, 14:10

Kisja ну щоб залишати - то треба щоб вони були :pardon: В мене позитивних є 3. Але не зовсім доречно їх писати, бо то були послуги від знайомих людей. (з форуму зокрема) Коли я приходила просто як клієнт - то все було довго нудно і марудно. Коли зверталася до знайомих :rose: :wink: все було оперативно. Але ж не має бути так. І ні в приваті і ні в дельта і ні в лікарні і ніде( але так є( Я найчастіше заходила у відділенння в китайській стіні, бо найближче. Там раніше було 2 дівчинки такі. Одна повільна, меланхолічна, тиха, нічогонезнаюча (чому так думаю, бо море раз на моїх очах запитувала якісь моменти у тої іншої). Друга - привітна, комунікабельна, пояснювала по 100 раз те що людина не розуміла, шукала виходи із стуацій. То я двічі тупо пропускала людей щоб попасти до тої толковішої. За якийсь час бачила що вона працювала вже у сбербанку росії((( після цього почала ходити у відділення в центрі.
Особисто я набагато більше дізналася і розяснили щось ви тут на форумі, а у відділеннях((((((
Я ж не те що негтивний відгук залишила, я спитала в принципі. Тепер знатиму чому так. Але зручно від того не стане) і сильно зрозуміліше теж))))) але тепер я розумію що то питаня риторичне так би мовити)))) якщо гроші у валюті прислані, і у валюті знімаються - яка різниця який курс :pardon:
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Галинка 13,06 » 15 червня 2015, 12:51

В мене дуже чоловік не любить банків))))Особливо приват))))) Років 5 тому в нього вкрали кредитку, і скористалися він писав заяви, розбиралися в результаті сплатив 2100грн(кредитка була на 600грн)Після того він ПРОТІВ))))))І я довольна тим що він мене остерігає на кредити, бо я вже б давно взяла б)))))
Завдяки дітям хочеться жити.
Галинка 13,06 Офлайн

Впевнено спілкуюся

Дякував (ла): 150 раз.
Подякували: 157 раз.
Діти: Синочок

Повідомлення Ulkanet » 15 червня 2015, 21:40

Галинка 13,06 написав:В мене дуже чоловік не любить банків))))Особливо приват))))) Років 5 тому в нього вкрали кредитку, і скористалися він писав заяви, розбиралися в результаті сплатив 2100грн(кредитка була на 600грн)Після того він ПРОТІВ))))))І я довольна тим що він мене остерігає на кредити, бо я вже б давно взяла б)))))

а за що сплатив 2000 грн??? за відсоток що наріс за час "розбирання"???
Від роботи дохнуть коні - ну а я безсмертний поні!!!!! :-))))))
Ulkanet Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 2
Мамуся-творець (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3577 раз.
Подякували: 1979 раз.
Діти: Доця

Повідомлення Sms » 15 червня 2015, 23:13

Галинка 13,06 написав:Років 5 тому в нього вкрали кредитку, і скористалися він писав заяви

А як скористалися?
Зображення

Sms Офлайн

Я тут живу

Поперед.Далі

Повернутись до Квитанції, довідки, гроші

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей