Kisja рецепт як і огірки приблизно)
Салат мию, відрізаю корінці, але лишаю трохи стебельця. Щоб не по листочку він був, а пучком. Ошпарюю кипяткою. Я беру глибоку кастрюльку, наливаю кипяток і по пучку опускаю на 5-10 секунд салат.
На дно баночки кріп, часничок. Тугенько накладаю салату, час від часу кидаю ще часничка і кропу. На верх знову кропу і часничку. Заливаю водою, даю солі. Столову ложку давала на літр, і кладу школинку чорного хлібу, щоб швидше забродило. Закриваю кришкою. Ставлю на тарілочку глибоку, бо ж буде киснути і вда піде верхом (ну раптом хтось не знає

) За 2-3 днф можна їсти. Ну але я люблю щоб так добряче вкисло, так щоб очі аж так
