Глобальні оголошення!

Педикюр і манікюр

Модератор: Yummy mummy

Re: Педикюр і манікюр

Повідомлення Sam » 03 червня 2015, 18:42

Дівчата, а хтось пробував в домашніх умовах користуватися біогелем для манікюру і педикюру? Я от на кідстафі побачила і думаю може купити, бо не знаю чи зберуся десь в салон.
Sam Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 3
випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 717 раз.
Подякували: 562 раз.
Діти: Синочок і донечка

Повідомлення Vikibee » 03 червня 2015, 20:13

Я користуюся біо-гелем, мені подобається, п'ятки гладенькі, але коло пальців на одній нозі були мозолі, то він з ними не сильно справляється, глибокі надто, можливо, кілька разів підряд зробити.
Моя молитва лине в Небеса! Стою я перед Богом на колінах: "Дай, Отче, миру, спокою в серця... Тебе благає щиро Україна..."
Vikibee Офлайн

Почуваюся, як вдома

випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 862 раз.
Подякували: 335 раз.
Діти: Дівчинка Марічка.
Синочок Гліб

Повідомлення stella123 » 04 червня 2015, 15:25

flash-ka написав:і я собі зробила гель-лак. тішусь ним вже тиждень ;) як сьогоднішній. і це попри дім і город ;)

Де робила? Хочу теж.
Зображення
Якщо зараз дуже погано, то в найблищому майбутньому буде дуже добре.
stella123 Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 199 раз.
Подякували: 124 раз.
Діти: дівчинка Полінка 23.09.2012

Повідомлення flash-ka » 06 червня 2015, 18:25

stella123 у одної майстрині,що має свій кабінет у себе вдома на східному можу дати номер
до речі, вже майже 2 тижні тримається і це при тому,що вже двічі на дачі грядки полола (без рукавичок) єдина біда,що ніготь відростає дуже швидко )))))
Зображення
flash-ka Офлайн

Почуваюся, як вдома

випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 1125 раз.
Подякували: 1186 раз.
Діти: донечка Вікторія

Повідомлення Natalinda » 06 червня 2015, 23:45

flash-ka а вартість? східний для мене максимально зручний)))) я другим разом задоволена меньше :sad: сьогодні заклеїла ніготь один пластирем :sad: а ще до вівторка треба дожити. Але цей раз був якийсь інший гель. Тре не забути запитати який і запамятати
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Повідомлення flash-ka » 07 червня 2015, 21:30

Natalinda просто гель-лак 80грн. легка чистка 10грн. нарощення 120грн.....це поки те,що робили мені і свекрусі, .те і знаю по ціні. кину тобі лінк на неї у фейсбук там є номер
Зображення
flash-ka Офлайн

Почуваюся, як вдома

випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1) Чемпіон (1)

Повідомлення TYulia » 07 червня 2015, 22:14

Ще мені скиньте якщо можна :=): а малюночки скільки коштують? Де саме на східному? Чи якось свої інструменти вона обробляє? Скільки коштує зняття лаку?
Перші сім років дитину потрібно любити, другі сім років треба її виховувати, треті сім років - бути їй найкращим другом, а потім відпустити її і молитися, щоб у неї все було добре...
Зображення
TYulia Офлайн

Я тут живу

Успішне грудне вигодовування (1) поцілована Богом (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 797 раз.
Подякували: 700 раз.
Діти: маленький чудо-хлопчик

Повідомлення stella123 » 08 червня 2015, 09:53

flash-ka написав:stella123 у одної майстрині,що має свій кабінет у себе вдома на східному можу дати номер
до речі, вже майже 2 тижні тримається і це при тому,що вже двічі на дачі грядки полола (без рукавичок) єдина біда,що ніготь відростає дуже швидко )))))

Давай номер. Буду дуже вдячна.
Зображення
Якщо зараз дуже погано, то в найблищому майбутньому буде дуже добре.
stella123 Офлайн

Впевнено спілкуюся

випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 199 раз.
Подякували: 124 раз.
Діти: дівчинка Полінка 23.09.2012

Повідомлення Любов » 08 червня 2015, 13:20

flash-ka, бач як гарно майстру рекламу зробила). Наступного разу мусить тобі безкоштовно зробити))))
Зображення
Любов Офлайн

Почуваюся, як вдома

Дякував (ла): 2250 раз.
Подякували: 1641 раз.
Діти: хлопчик і дівчинка

Повідомлення flash-ka » 08 червня 2015, 16:32

дівчатка мої модні, ось вам лінк на майстра з східного. там можна глянути її роботи. малюнок безкоштовно, можна принести свій, можна вибрати у неї.
Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!

ще таке, якщо у вас нігті самі по собі мякі або дрябленькі, то гель-лак не буде довго триматись. але якщо міцні, то будуть триматись до місяця, аж поки не відросте.
для інструментів має бокс для дезінфекції. і повно всяких баночок з дезінфекторами . і дещо робить у рукавичках.
Зображення
flash-ka Офлайн

Почуваюся, як вдома

Поперед.Далі

Повернутись до Догляд за тілом

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість