синтепон і силікон це різні речі. ;-) порівнюючи синтепон і силікон можу сказати, що синтепон швидко збивається і під ним не так тепло як під синтепоном.
В мене 3 різних. синтепонове чи силіконове - було в постільному наборі в ліжечко, з верблюжої шерсті і байкове - для літа супер. Обидва купляла в магазині Полтавського трикотажу напроти Корони на базарі. Там дешево і вибір натуральних речей хороший.
Zaya написав:В мене є від Феретті в "Мамі" купили. (наповнювач кукурудзяне волокно.) То зранку в малої ніс холодний. Мерзне чи шо?.
І у насФеретті , дитина не мерзне, але волокно позбивалося у комки по кутиках одіяла. Не раджу купляти. Плюси - гіпоалергеність кукурудзяного волокна і красивий дизайн постелі.
Якщо дівчинка не Принцеса для свого татка - вона ніколи не буде Королевою для свого чоловіка.
от мала вже перейшла спати сама на велике ліжко, і постало питання ковдри, хто може щось сказати про ковдру з мікрофібри?нам радили її, або ж якусь пухову.
Не судите..Не проклинайте...Не шепчитесь за спиной..перед Богом я отвечу,вы следите за собой.....
Мені найбільше сподобались ковдри з секонду такі легенькі-тоненькі,прошиті.Вони перуться гарно і є досить теплими.Такі є в Дормео-я так зрозуміла по вигляду.Ми восени старшенькій купили 1,5 спальне синтепонове,гарно прошите,легеньке за 190 грн на ринку в ряді біля вишиванок,як йти на Рубікон.Але чи воно дуже гріє-я не впевнена.Хоч для квартири більше ніж достатньо.
Для мене теж це питання дуже актуальне було. Малеча постійно розкривається, крутиться. Спершу спала під синтепоновим, потім під акриловим, а зараз під "стареньким" радянським ватяним :-). Доні тепло і не так розкривається. Але купила флісові чоловічки, то тепер сплю спокійно :-).
У нас одіяло дормео з холофайберу. (купляли в Сільпо акційне). Дуже ним задоволена. Легеньке, тепле, легко переться (поміщається в машинку), швидко сохне.В дитини звичайне синтепону, то мені не дуже. Прати його легко, але в середині вже якесь зкомкане, громіздке, хоча легеньке. А чи дуже тепле, то і не знаю Здається наше тепліше.