Глобальні оголошення!

Ви вже готуєтесь до Паски? Як?

Модератор: Сяна

Re: Ви вже готуєтесь до Паски? Як?

Повідомлення Галина » 14 квітня 2012, 20:01

І ми вже посвятили. Мала вже 2 кусочки шинки з"їла (хоча шинку не їсть ніколи). Але я думаю, то дитина, дитині можна...
Галина Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3341 раз.
Подякували: 2248 раз.
Діти: 3 дівчинки-красунечки

Повідомлення mari » 14 квітня 2012, 20:05

ще є піст до завтра, тому їсти ще не можна, як вже заспівають на нічно-ранній службі що Христос Воскрес- тоді аж можна їсти посвячене.
Якщо говорити між нами,То все починається з мами.І казочка перша у світі,І сонячна подорож в літо. Найперші легенькі сніжинки. І сяюче диво - ялинка.Від мами - і літери,Й слово,І зроблена разом обнова.Якщо говорити між нами,То все починається з мами.
mari Офлайн

Психотерапевт

Нагороди: 2
Мамуся-творець (1) жіночі посиденьки (1)
Дякував (ла): 3738 раз.
Подякували: 6894 раз.
Діти: 18 річна донька-студентка Анна Марія

Повідомлення ksana » 15 квітня 2012, 23:19

я в четвер і суботу пекла паски. вийшли такі нічого як для першого разу. фото трохи пізніше поставлю
ksana Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 1
Мамуся-творець (1)
Дякував (ла): 883 раз.
Подякували: 1043 раз.
Діти: ще немає

Повідомлення mari » 15 квітня 2012, 23:24

Молодець!
Якщо говорити між нами,То все починається з мами.І казочка перша у світі,І сонячна подорож в літо. Найперші легенькі сніжинки. І сяюче диво - ялинка.Від мами - і літери,Й слово,І зроблена разом обнова.Якщо говорити між нами,То все починається з мами.
mari Офлайн

Психотерапевт

Нагороди: 2
Мамуся-творець (1) жіночі посиденьки (1)
Дякував (ла): 3738 раз.
Подякували: 6894 раз.
Діти: 18 річна донька-студентка Анна Марія

Re: Балачки: ні про що і про все 8

Повідомлення Marichka » 02 квітня 2015, 09:25

Дівчатка,як там підготовка до Паски?Що робите?Чи є настрій передсвятковий?
В мене трохи є.Бо будуть гості.По трохи прибираю.Вікна ще не мила,а тепер холодно дуже.Але ще є час.Деякі продукти купила.Ціни дорогі.То меню буде скромніше:) Вже планую,що буду пекти.
Також купили деякі обновки всім,не до свят,а бо вже треба було:),але настрій все-таки піднімає.
Вже пофарбувалась,то теж відчуття "леді" :***:
Зображення
Marichka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2032 раз.
Подякували: 1655 раз.
Діти: Ліля 6.06.2010
Тадей 3.07.2013

Re: Балачки: ні про що і про все 8

Повідомлення flower » 02 квітня 2015, 10:12

І в мене потрохи справа пішла. Правда якби не мої сестри, то були би вікна грязні. Ми помили на тому поверсі, де був ремонт. Вікна там були жахливо грязні, ще відколи їх поставили їх ніхто не мив :=): То вони були і в штукатурці і в грунтовці. Доречі грунтовка із скла змивається ацетоном. Ми так мучились, здирали як могли і чим могли ту грунтовку, аж поки мені в думку не прийшло попробувати ацетон) Але всерівно 7 вікон мили ими 3є цілий день. Це було для мене найважчим і найпроблемнішим, бо сама я би мила ті вікна місяць. Тому тепер зітхнула з полегшенням і залишилось всього нічого, лиш відмити ще решту 14 вікон в будинку :hi: Але там простіше, лиш від пилюки.
Вчора я теж прикупила собі вдітися, 2 плаття найшла вільних на живіт. В Подолянах переміряла все що можна, як не в грудях тісне, а на животі гарно лежить, то навпаки :crazy: То Юмакс виручив) З одягом проблема, вже мало в що влажу. Ще якщо на кожен день є достатньо в шо вдітися, так святкове абсолютно все мале. За готування не думаю зовсім ще, тай і не дуже буду готувати, бо всерівно на свята ми постійно по гостях, то в село, то до батьків... Лиш точно планую пасочки пекти, а решта буде видно.
Зображення
Зображення
flower Офлайн

Я тут живу

випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2899 раз.
Подякували: 2983 раз.
Діти: Веронічка- 20.06.2011
Матвій- 2.09.2015

Повідомлення Milichka » 05 квітня 2015, 00:35

flower написав:І в мене потрохи справа пішла. Правда якби не мої сестри, то були би вікна грязні.

і мені сестра обіцяла помити, але захворіла, а я не ризикую свій животик на вікно викочувати))) -будуть у мене вікна брудні на Пасху(((
Якщо дівчинка не Принцеса для свого татка - вона ніколи не буде Королевою для свого чоловіка.
Milichka Офлайн

Почуваюся, як вдома

випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1381 раз.
Подякували: 983 раз.
Діти: Тінулька-симпатюлька і Тамілочка-красотулька

Повідомлення flower » 05 квітня 2015, 10:37

Milichka а в тебе який тиждень? Бо я ще з своїм можу все поки робити, але вже круглий добряче як на 6му місяці за першої вагітності, а цю вже в 3му було видно.
Зображення
Зображення
flower Офлайн

Я тут живу

випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Матвій- 2.09.2015

Повідомлення flower » 06 квітня 2015, 14:11

В мене боротьба з вікнами продовжується) Мию вікна і бачу сусід вже коптить шинку. Запах такий смачний. Мій тато теж коптити буде але в четвер, то маю сьогодні-завтра замаринувати м яско. Свекор ще кролика має дати, теж хочу копченого. Хто підкаже маринад для копченого м яса?
Зображення
Зображення
flower Офлайн

Я тут живу

Матвій- 2.09.2015

Повідомлення Milichka » 09 квітня 2015, 10:10

flower написав:Milichka а в тебе який тиждень? Бо я ще з своїм можу все поки робити, але вже круглий добряче як на 6му місяці за першої вагітності, а цю вже в 3му було видно.

уже 35-й за підрахунками лікарів, за моїми))) і за УЗД 37-й тиждень

ще й чоловік у лікарні((((, точно не до вікон
Якщо дівчинка не Принцеса для свого татка - вона ніколи не буде Королевою для свого чоловіка.
Milichka Офлайн

Почуваюся, як вдома

випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1381 раз.
Подякували: 983 раз.
Діти: Тінулька-симпатюлька і Тамілочка-красотулька

Поперед.Далі

Повернутись до Великодні свята

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість