ІРЦЯ » 05 квітня 2015, 00:36
Тиха все майже те саме що на звичайні голубці: готовий відварений рис,фарш з чого більше любите,сіль,перець,тушена цибуля з морквою,часничок, дрібно посічена капуста. Все вимішуєм ,формуєм "котлетки" ставим в форму для запікання. Зверху даєм трошки майонезу( можна і без нього) і заливаєм срусом( піджарити цибулю з морквою + томатний соус( паста)+ трошки води) і в духовку десь на 40 хв (+-10хв)180°С
: | капусту можна брати і звичайну білокачанну і пекінську. Я останнім часом беру саме пекінську, бо вона мягенька . А білокачанну тре попередньо трошки приварити шоб не була тверда,аж тоді давати до "фаршу" |
Золотое правило жизни: не переживай из-за того, чего ты не в силах изменить, прими ситуацию такой, какая она есть. Ведь мы не пытаемся изменить погоду, а просто одеваемся по погоде.