Глобальні оголошення!

Де таке можна придбати-2?

Модератор: Сяна

Re: Де таке можна придбати?

Повідомлення taranjka » 02 квітня 2015, 00:33

Mama3 в кожному районі. на новому світі неподалік 25 садочка є такий зелений "ларьок". здається Виговського вулиця
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
taranjka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1739 раз.
Подякували: 5566 раз.
Діти: трійко чудів

Повідомлення Русік » 02 квітня 2015, 02:54

Хто бачив в Тернополі розширювач для бюстгалтера? Може, хтось буває в магазинах з тканинами і там бачив?
Знайшла в інеті, але не хочеться платити за доставку 25 грн. за покупку в 15 грн., а треба терміново
Дорогу осилит идущий!
Русік Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (2)
Дякував (ла): 896 раз.
Подякували: 1209 раз.
Діти: Козаки Микола та Сашко + козачка Катерина

Повідомлення nadusha » 02 квітня 2015, 08:59

Точно є в Оріоні, в відділі білизни (той що біля світильників). Ціни не знаю, але точно не 15 грн. Маю на увазі додаткові гачечки чи петельки на шматочку тканини, по типу подовжувача.
Дозвольте собі йти по шляху, який робить вас щасливим, не засуджуючи і не картаючи себе за зроблений вибір.
nadusha Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 1
за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 2381 раз.
Подякували: 2212 раз.
Діти: два синочки

Повідомлення TYulia » 02 квітня 2015, 09:20

nelly написав:ще є в магазині Берізка на зупинці універсам на Злуки але ціни не дешеві бо турецьке (гарне та якісне)

а не дешеві, то які по цінах? найшла на кідстафі по 340.
Перші сім років дитину потрібно любити, другі сім років треба її виховувати, треті сім років - бути їй найкращим другом, а потім відпустити її і молитися, щоб у неї все було добре...
Зображення
TYulia Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Успішне грудне вигодовування (1) поцілована Богом (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 797 раз.
Подякували: 700 раз.
Діти: маленький чудо-хлопчик

Повідомлення nadusha » 02 квітня 2015, 09:25

TYulia написав:
nelly написав:ще є в магазині Берізка на зупинці універсам на Злуки але ціни не дешеві бо турецьке (гарне та якісне)

а не дешеві, то які по цінах? найшла на кідстафі по 340.

Колись ще такі речі були в магазині "Світ одягу", коло старого "Сільпо" на 15 квітня.
Дозвольте собі йти по шляху, який робить вас щасливим, не засуджуючи і не картаючи себе за зроблений вибір.
nadusha Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 1
за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 2381 раз.
Подякували: 2212 раз.
Діти: два синочки

Повідомлення Marichka » 02 квітня 2015, 15:16

Я купувала на базарі в тих рядах,де йти до рубікону біля вишиванок.Там багато всякої білизни не дорогої(хоч є різна).Ночнушки,піджами там є.Якість нормальна і ціни доступні.Була вагітна десь на 7 міс,то міряла по гольфі і влазилась нормально.Так що то не мусить бути магазин спеціально для вагітних,а любий,де є білизна,халати і для спання.
Зображення
Marichka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2032 раз.
Подякували: 1655 раз.
Діти: Ліля 6.06.2010
Тадей 3.07.2013

Повідомлення Ольчик » 02 квітня 2015, 15:36

Русік написав:Хто бачив в Тернополі розширювач для бюстгалтера? Може, хтось буває в магазинах з тканинами і там бачив?
Знайшла в інеті, але не хочеться платити за доставку 25 грн. за покупку в 15 грн., а треба терміново

минулого року брала в світі зваби на шептицького, набір з трьох різних, можна було і по-штучно, тільки ціни точно не пригадаю, але здається не більше 15 за один виходило, бо потім ще на базарі бачила по 25, то дуже тішилася, що купила дешевше
Зображення
Ольчик Офлайн

Впевнено спілкуюся

випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 205 раз.
Подякували: 134 раз.
Діти: Донечка

Повідомлення Ольчик » 02 квітня 2015, 15:37

Marichka написав:Я купувала на базарі в тих рядах,де йти до рубікону біля вишиванок.Там багато всякої білизни не дорогої(хоч є різна).Ночнушки,піджами там є.Якість нормальна і ціни доступні.Була вагітна десь на 7 міс,то міряла по гольфі і влазилась нормально.Так що то не мусить бути магазин спеціально для вагітних,а любий,де є білизна,халати і для спання.

я теж там брала нічнушку для годування (вона мала два ряди гудзичків по діагоналі від горловини і до підпашок, якось так, пояснила як змогла, надіюся, уявили як-то :wink: )
Зображення
Ольчик Офлайн

Впевнено спілкуюся

випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 205 раз.
Подякували: 134 раз.
Діти: Донечка

Повідомлення erinaceus » 03 квітня 2015, 01:12

Русік Магазин Даяна біля Жирандолю.
TYulia Та десь зараз і є такі ціни. Але на місці можна приміряти, прикинути. Ще є в Діанорі навпроти ЖК#1. Між іншим, була сьогодні в Світі зваби (там теж є нічнушки), то польські ліфчики для годування вже 320-390грн :scare: А минулого року були ще 250...
Зображення

Зображення

"У кожного своя пустеля і свої міражі." - Ліна Костенко
erinaceus Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 2
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 2191 раз.
Подякували: 1479 раз.
Діти: Хлопчик-горобчик
Дівчинка-квіточка

Повідомлення Галина » 04 квітня 2015, 14:58

Дівчата, де можна кусочок мішковини знайти? Є в мене одна задумка, але не бачу ніде мішковину... І шерсть для валяння цікавить.
Галина Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3341 раз.
Подякували: 2248 раз.
Діти: 3 дівчинки-красунечки

Поперед.Далі

Повернутись до Тернопільска довідка

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей