taranjka і в Збаражі і в Тернополі також чоловік купував їх в рибному магазині, але в якому саме спитаю як буде дома. Ні вони не білі, а коричневі,трошечки кучеряві не сильно, заправлені часничком, але не сильно. Коштують не дорого, скільки за кг не знаю, нам торбинка поїсти на раз виходила десь 10 грн не більше.
Ми колись на Азовському морі як відпочивали, то теж купували там білі гриби і от такі коричневі. Тепер відколи в магазині він їх найшов, постійно і купує. Ще корейську моркву доречі купляє, бо я рідко дома роблю
Галя,класно!!!То все та чудо-вафельниця? і я хочу такого,але буде не скоро... А в нас вариться бульйон.Дітям насмажила котлет,їдять якраз.Я з чоловіком будемо їсти гречку з філе оселедця з цибулькою.Ще маю досмажити налисники з сиром з корицею.Хочу щось зпекти,але руки не доходять.Вчора цілий день була відкрита вкладка з рогаликами Таніпікассо і так залишились в мріях(моїх)
Marichka, так все вафельниця. Вона в мене кожен день щось готує)))))))))) В мене теж в планах налисники з сиром. І Таніні рогалики хочу спробувати. Вже готовий овочевий супчик і печеться скумбрія.