Мені дитина заказала двоповерхове ліжко. Знайшла в ікеі таке, що може бути і одно і дво поверховим. Замовляти звідти зараз не вигідно. Думаю тут під замовлення зробити. Може хтось замовляв меблі, щоб були якісні і не дорогі. Мож знаєте якого майстра. Ось фото ліжка якого хочу.
Мені дуже подобається таке крісло-качелька. Мрію про нього. Закінчили ремонт і будемо умебльовувати поверх. В інтернеті оголошень море, але хочеться глянути на нього вживу. Може хто знає чи бачив десь в тернопільських магазинах в наявності?
в мене подружка таке має, тільки в чорному кольорі. В інтер"єрі виглядає дуже класно. Але не часто ним користуються -нема часу)))) . дитину в ньому заколисує, 5-ти річні діти люблять в ньому кататись. більше для краси стоїть
Якщо дівчинка не Принцеса для свого татка - вона ніколи не буде Королевою для свого чоловіка.
Milichka спитай де вони купляли будь ласка. І яке воно, надійне, міцне, бо я би замовила, але не бачачи вживу чесно страшнувато, бо не дешеве воно тепер.
Воно похоже на лозу, але міцніше. В мене крісла в вітальні і стіл з нього є, але натурального. Подивись в гуглі купа картинок, меблі з ротангу. А ті гойдалки з штучного роблять, от і цікаво яке воно)