Глобальні оголошення!

Помідорчики

Модератор: Natalinda

Re: А в нас перчики на підвіконнику :)) (про розсаду)

Повідомлення Milichka » 18 березня 2015, 10:59

Ameli написав:помідорне в мене літо намічається

помідорове літо - це добре))))) у мене минуле так було))))). Накрутили соку томатного багато, от коли ідемо в гості, питаю, що взяти відповідають -"огірки мариновані і сік томатний , бо такого смачного ще не пили" ))))) уже навіть сусідка подружки просила продати її баночку))) - можна свою лавочку із закрутками відкривати))))

я правда зовсім не до городу, тільки виходжу уже збирати і консервувати, але в теми городні - захожу досвіду набиратися)))), може колись і полюблю)))
Якщо дівчинка не Принцеса для свого татка - вона ніколи не буде Королевою для свого чоловіка.
Milichka Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1381 раз.
Подякували: 983 раз.
Діти: Тінулька-симпатюлька і Тамілочка-красотулька

Re: Помідорчики

Повідомлення Natalinda » 18 березня 2015, 11:06

Ameli написав:Natalinda Ех ти вже в цьому спеціаліст і знаєш скільки тобі треба помідорів...

Ну що там бути спеціалістом)))) в тебе грядка яка завелика під помідори буде? от і усе рахування
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Повідомлення Ameli » 18 березня 2015, 11:09

Хі-хі то ребусне питання. то залежить все не від мене а від головнокомандуючої, і яка завелика та грядка і де буде і скільки буде...ну одним словом якщо скорше запарпаю я то буде моє ::Р:
Я мама, а мама ніколи не буває самотньою. - К. Деньов
Ameli Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 2
багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 947 раз.
Подякували: 595 раз.

Повідомлення flower » 18 березня 2015, 11:34

Natalinda написав:
flower написав:Наталь, ти які сорти помідорків цього року маєш? :=):

Я щось нічого такого особливого. Вчора перебрала, бо намочувала насінняя, то щось аж розстроїлася(((
Далі жовті забула купити, то ще докуплю, щоб штук 5 посадити, Індіго фіолетові купила, але то теж так більше для краси, більше 5-ти садити не буду, оранжевий Апельсин. Я люблю їсти кольорове))))
Ще купила сорт "Промік" який можна висівати відразу в грунт, то хочу спробувати
А так то багато нового, бо минулого року нічого такого щоб ах, не було, були хороші помідори та й все))))
Санька мені подобаються, вже 3 роки сію
Ще от вчора в ступорі була. Якось так вийшло що купила 2 одинакові сорти різних фірм. ТО на одному пише що для використання у свіжому вигляді, а на іншому - що універсального використання :crazy: і будь мудрий. Ну аде посію, назва гарна))) "Білий налив"

Давай, як мої зійдуть, то поміняємся якраз по 5 шт, як немаєш місця то не купляй і не досіюй. Я тобі зараз напишу, що в мене цього року мало би бути, дуже надіюсь що все позсходить, бо з укр.насінням всяке ж може бути)
Жовті "ОБерег"
Оранжеві і чорні "Де-Барао"
Рожеві "Тарсенко"
Томат "Яблонька Росії"
і стандартно завжди в мене є "Волове серце", мої любимі до салату.
Я як бачиш теж кольорові люблю) Минулого року ото наміняла на ті свої італійські різних, то так класно було, салат різнокольоровий) Мої родичі сік закривають з оранжевих "Хурма", то мега смачний сік, але у мене цього року з рожевих був теж смачний, чоловік зацінив, йому сподобалось що я по гілочці базиліку в сік клала, смак гарний.
Зображення
Зображення
flower Офлайн

Я тут живу

випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2899 раз.
Подякували: 2983 раз.
Діти: Веронічка- 20.06.2011
Матвій- 2.09.2015

Повідомлення Natalinda » 18 березня 2015, 11:45

flower домовилися) мінятимемося знову)
В мене чоловік не сильно базилік любить, але от якось ходили на піцу і було там мало базиліку. то він казав що якась не така. Я вирішила не уточняти що то справа в базиліку і цього року планую і з базиліком закрити кілька баночок і з гвоздикою.
А сік якого кольору з тої Хурми? Я так розумію що теж оранжевий? ЩОсь колір мені не дуже апетитний уявився)))) а помідорки колись такі сіяла, непогані ніби були
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)

Повідомлення flower » 18 березня 2015, 12:02

Міняємося, коли нічого ще навітьне посходило :ha: :ha: :ha: :ha: Але я позитивно налаштована :wink:
Так сік з хурми оранжевий :wink:
Ти багато базиліку не давай, трошки, там в соці не буде чути перевагу базліку, просто смак підкреслить.
Я обожнюю поєднання в салаті базиліку і помідор, просто слинки течуть, а ще сиру якогось (в ідеалі "Моцарели)... мммм....
Хочу літа))) Бо ті тепличні ніякі... Недавно купила, бо дуже захотілось помідора, то як трава.
Я ще чері хочу докупити, бо люблю їх, тоді не було як купувала. А рожеві з яких ти сік робила не пам ятаєш сорту?
Зображення
Зображення
flower Офлайн

Я тут живу

випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Матвій- 2.09.2015

Повідомлення Natalinda » 18 березня 2015, 12:07

flower я теж базилік і помідорки люблю!!!! І житній хліб з маслом))))
Сорту нажаль не памятаю, ще досі сподіваюся що десь блокнот з того року знайдеться, бо він полюбому десь вдома.
Я теж налаштована позитивно! Ну і в мене цього року мій помічник підріс і ще більше хоче і може допомогти. Він хоч помідорок не їсть але допомогає дуже!!!
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Повідомлення flower » 18 березня 2015, 12:12

Я теж не похвалилася, моя помічниця мені одни ящик помідор сама посіяла, я лиш пальцем місце показувала, відстань тобто) Питає тепер коли ми ще щось сіяти будемо. А свекор то взагалі в нас плани на неї має. Каже, що поїдемо літом на дачу до нього, Вероніка буде дідові помагати, а мама з животом в тіньку лежати :hi: Але я собі цього не уявляю, я минулу вагітність на 9му місяці грядки сіяла і садила все, важко правда було, але нічого не робити тоже важко було)))
Зображення
Зображення
flower Офлайн

Я тут живу

Матвій- 2.09.2015

Повідомлення Галлинка » 18 березня 2015, 21:30

Іду і я в цю темку ))) Начиталася тут. аж слюнки течуть..........., ми домашній сік томатний також робимо, в минулому році зробили з різних сортів, які були - і червоні. і жовті, і рожеві. то така смакота. а ще ті ж помідори в свому соці без оцту дуже добрі і дітям трохи можна.
А мій чоловік цього року насіяв 29 сортів., сьогодні теж помідорний вечір був, розпіковували те все :impossible: Тепер трохи переживаємо що місця мало і світла. На голандське насіння теж жаліємось, дуже погано посходило, а що посходило то дуже якесь кволе. Перці також гірше посходили.
Галлинка Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 1
за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 184 раз.
Подякували: 434 раз.
Діти: синочок і донечка

Повідомлення Natalinda » 18 березня 2015, 21:36

Галлинка 29 сортів!!!!!!!!!!! Круто!!!!!!!!!!!!!!
ви скільки садите корчів?
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Поперед.Далі

Повернутись до Дім, сад, город

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей