mari мені здається чи відповідь є досить грубою і різкою? Ні? Що такого, що я запитала те чого не розумію? Я лікаря бачила вперше, не знала, що він немає відношення до поліклініки, думалоа може чергування яке в відділі чи що, я не розуміюся у ділах лікарняних. Тому і запитала в нього потім особисто, бо мені цікаво. Отримала відповідь, а потім ще Наталінда гарно все розписала. Все.
Дівчата, мені дуже потрібні лікарі нервопатолог і кардіолог, для мами, вона з району, то бажано в обласній лікарні, щоб при потребі лягти в лікарню...Порадьте когось будь-ласка, щоб справді був хороший спеціаліст і людина толкова, буду ддуужже вдячна за допомогу!!!!
в чоловіка щось типу варикозу. Напитали лікаря Луговий Олег Богданович з 2 лікарні. Може ви щось про нього чули? І які тепер розцінки на операцію?
Перші сім років дитину потрібно любити, другі сім років треба її виховувати, треті сім років - бути їй найкращим другом, а потім відпустити її і молитися, щоб у неї все було добре...
Мамочки, може хто маэ номер тел дитячого невропатолога з Гоголя. Там така жіночка коротко стрижена, з почуттям гумору. Вона приходить на дім. я зі старшою мала в неі консультацію але згубила тел( в 2013 вона брала 50 грн.
Дівчата, порадьте хорошо дитячого інфекціоніста і де кров гарно роблять? Робили в міській дитячій лікарні на Клінічній, всі показники в нормі, а температура 39 третій день
ЕСЛИ У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ, ЭТО НЕ ЗНАЧИТ, ЧТО Я ВАШ ВРАГ ИЛИ ИДИОТ... ЭТО ПРОСТО ЗНАЧИТ, ЧТО У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ.... Эдвард Радзинский