В мене всі люблть печену рибу.Наперед натираю сумішшю:розмарин.чебрець.карі.коріандр.перцями різними.солю і обовязково лимоном.Лимон ріжу також кусками всередину і зверху,можна посипати орегано.Часом є готові спеційі,де це все входить.Запікаю,накриваючи фульгою.Рибу ставлю цілу,зверху поливаю олією.На бляшку ще лию трохи води,щоб суха не була.Пекти біля 40 хв.Воно швидко робиться і дуже смачне.
Дівчата, що ви готуєте з морської капусти? Які салати? Я колись ходила на суші в Максим і там їла дуже смачний салат з якоїсь водорості з кунжутом і заправкою смачною, але то не морська капуста скоріше за все була, бо а якась ярко зелена. Думаю якби ту заправку, то і з морською капустою б смакувало)
це певно був салат з ламінарії. А морську капусту я сама готую з сухої. Зараз переважно такий рецепт - творог, яйце, капуста, черемша, заправити сметаною або домашнім йогуртом
Ламінарія це і є морська капуста Ні це з іншої водорості салат, в гуглі сьогодні шукала, але не запам ятала назву. Моя Вероніка сьогодні їла салат з мокви корейської і морс.капусти, але не сподобався, хоч корейську дуже любить.