Глобальні оголошення!

Балачки: ні про що і про все 8

Знайомства, новини з життя країни... Балачки про те, що не ввійшло в інші розділи

Модератор: taranjka

Re: Балачки: ні про що і про все 8

Повідомлення Natalinda » 13 березня 2015, 01:36

Дівчата, от скажіть, а ви сильно ваших бабусь розважаєте? Чим вони займаються увесь день? Особливо ті, хто екстраверти за характером? Дивляться новини зранку до ночі?
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Повідомлення TaniaPicaSSo » 13 березня 2015, 01:43

Natalinda ти натякаєш, що їм нема чого робити? От моїй бабусі 86 років. Знаєте, чим вона займається кожен день? На базарі торгує. І зимою, і літом, і в дощ, і в сніг. Каже, їй то подобається, то її заняття, там є рух, є життя, свої знайомі і т.д. То вона навіть як прихворіє, то зразу переживає за ті свої "базарні" справи і по-скоріше туди рветься знову піти, бо там справи її чекають і покупці :hi: А ще на дачу час від часу їздить і щось там ще робить. І вона, як справжня ділова людина, ніколи не має часу сходити до лікаря чи сидіти на лавці з сусідками пліткувати. А вечері таки да, телевізор і "новості". Вона має бути ще у всьому в курсі :hi:
Це я до того, що в житті завжди є чим зайнятись, навіть коли ти на пенсії. А маятись без діла можна в будь-якому віці.
Зображення
TaniaPicaSSo Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1350 раз.
Подякували: 2568 раз.
Діти: Дві доці

Повідомлення TaniaPicaSSo » 13 березня 2015, 02:00

А щодо пенсіонерів зранку в транспорті, то дуже гарно це питання вирішили в Німеччині. Може і в інших країнах Європи і не тільки, але знаю лише за Німеччину. Там якщо ти постійно користуєшся транспортом, вигідно купувати проїзний на місяць чи на тиждень. Але є звичайний проїзний, який дійсний цілодобово, а є вдвічі дешевший по ціні, але він дійсний тільки з 9 ранку. Тобто якщо людина не навчається, не працює, або працює за вільним графіком, то їй не конче того повного проїзного і вона зекономить і візьме той з 9 години і відповідно вже не буде пхатись зрання в транспорт і поїде трошки пізніше, куди їй треба. Якби в нас таке зробили, наприклад, що пільговиків до 9 ранку не беруть ні маршрутки, ні тролейбуси, це би трохи розгрузило транспорт зранку. Ну але в наших реаліях це, звісно, було б жорстоко так робити з пільговиками. Спочатку треба їм виплати підняти.
Зображення
TaniaPicaSSo Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1)

Повідомлення Natalinda » 13 березня 2015, 02:04

TaniaPicaSSo не у всіх є дача, не всі торгують на базарі, мусить же хтось і купувати ::Р: от ті що і в молодості маялися маються і в старості :hi:
Бабця твоя може десь там де травички/насіння?
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Повідомлення TaniaPicaSSo » 13 березня 2015, 02:12

Natalinda написав:Бабця твоя може десь там де травички/насіння?

Саме там!

Natalinda написав:не у всіх є дача, не всі торгують на базарі

Моя бабуся зайнялась базаром вже як вийшла на пенсію, бо, власне, не мала що робити. Я не кажу, що тільки такі є заняття для пенсіонерів, як базар і дача. Можна придумати собі інші заняття, хоббі. Наприклад, дідусь мого чоловіка тримає пасіку і возиться зі своїми бджолами. А бабця його шиє. Все село ходить до неї підшити/перешити.
Було б бажання. Але то від людини дуже залежить, якою вона була раніше, чим займалась. Бо якщо все життя було заради дітей та роботи, а діти виросли, робота змінилася пенсією, і залишається тоді пустка, яку не знають чим заповнити. То я думаю, що в кожної людини має бути ще внутрішній власний світ, який і допомагає переживати і самотність, і певні життєві труднощі.
Ну це зараз такі мої роздуми на цю тему. Побачимо, в яку категорію я попаду, коли буду на пенсії :ha:
Зображення
TaniaPicaSSo Офлайн

Я тут живу

Повідомлення taranjka » 13 березня 2015, 13:21

Kisja написав:та навіть не на пошті, а за кожну комунпослугу - в окремих касах. В ТЕрнопільгаз іде - щоб заплатити за газ, в водоканал - за воду, в обленерго - за світло

це точно! мужа батько щомісяця ходить по окремих установах і носить показники (по телефону можуть не правильно записати). одного разу дзвонить і каже, щоб я сказала йому показник лічильника на світло, бо він свої подає то зразу і нам. я кажу, що вдома десь аж за пів години буду, а він - нічо, мені тут десь з годину в черзі стояти :crazy: і я пропонувала, що подаватиму через нет - і їх і наші, але нє, їм тих черг треба :crazy:
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
taranjka Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1739 раз.
Подякували: 5566 раз.
Діти: трійко чудів

Повідомлення Marichka » 13 березня 2015, 15:22

Розсмішили,дівчата.Але хай собі ходять і стоять,так день швидше пройде.Мій тато то має роботу іншу-по воду йіздить по місті:то десь на Дружбу,то в парк,то вроді в центр
Зображення
Marichka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2032 раз.
Подякували: 1655 раз.
Діти: Ліля 6.06.2010
Тадей 3.07.2013

Повідомлення Ameli » 13 березня 2015, 21:27

ото з тими соціальними мережами тепер таки завал. сиджу з меньшою в поліклініці заходить жінка з більшим хлопчиком на процедури і вітається з медсестрою і до мене каже добрий вечір. я людина культурна привіталася...але народ я її в упор не знаю!!! :cray: :=): чи то щось з моєю пам’яттю чи яка халепа, ну просто не знаю хто така і все. вона мене по імені називає, знає що в мене 2 дівчинки, знає прекрасно мою маму, я так знею говорила то ніби як з знайомою, але так встидно було вдуші що я її не можу по імені назвати. отака то халепа. а мала йде додому і каже до неї щасливо і па-па. :hi:
Я мама, а мама ніколи не буває самотньою. - К. Деньов
Ameli Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 2
багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 947 раз.
Подякували: 595 раз.

Повідомлення Mama3 » 13 березня 2015, 23:31

Я в таких випадках чемно перепитую: "Вибачте, не можу пригадати, а звідки ми знайомі".
Mama3 Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 2
Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1)
Дякував (ла): 1389 раз.
Подякували: 522 раз.
Діти: Два хлопчики Володя та Олежик і дівчинка Марічка

Повідомлення Marichka » 14 березня 2015, 00:03

Сьогодні перечитала всю тему Рецепт на замовлення,то на 12 сторінці так йісти захотіла.Пішла,всмажила три яйця-легкше стало:) :pardon: А завтра вже бужу пробувати пекти пиріг з картоплею від Дрібчик
Зображення
Marichka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2032 раз.
Подякували: 1655 раз.
Діти: Ліля 6.06.2010
Тадей 3.07.2013

Поперед.Далі

Повернутись до Суцільні балачки

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 12 гостей