Глобальні оголошення!

Ставлення медперсоналу до пацієнтів

Знайомства, новини з життя країни... Балачки про те, що не ввійшло в інші розділи

Модератор: taranjka

Re: Балачки: ні про що і про все 8

Повідомлення Кокетка » 12 березня 2015, 23:49

а до вас коли приходять на виклик то роззуваються ? чи бахіли вдягають? бо до мене , то так з болотом по ковру.. мотивуючи я ненадовго, і жаліючись, що купа викликів ( ще й фиркала що я їй запропонувала на тряпку всеж поставити ноги , сидячи на дивані ( я й бахіли маю, та тьотя старша огрядна, то ж не мала їй сама їх вдягати)
Люди охоче вірять тому, в чому б хотіли бачити правду.
Кокетка Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 1
за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 869 раз.
Подякували: 787 раз.
Діти: два синочка

Повідомлення TaniaPicaSSo » 13 березня 2015, 00:10

Кокетка наша дільнича дуже інтелігентна та делікатна жіночка, то вона хоч не роззувається, але просить завжди дати їй стільчик скраю кімнати, де ще нема ковра, або й взагалі в коридорі оглядає малу.
Зображення
TaniaPicaSSo Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1350 раз.
Подякували: 2568 раз.
Діти: Дві доці

Повідомлення pan_kotskyy » 13 березня 2015, 12:05

TaniaPicaSSo написав:ну така хамка просто жах. Постійно з фирканнями і наїздами, типу не там сумку поставила, прийшла на 5 хв раніше, не так сіла не так стала... Просто жах. Я вже не раз стримувалась, щоб не сказати їй, що їй би пасувало працювати в державній поліклініці. Але не хочеться скандалів. Хоча хотілп пожалітися самому лікарю в її відсутності, але так і не було нагоди.

шкода, що не поставила її на місце... мені так само, зазвичай, "не вистарчає духу", бо "не хочу скандалів" ... я так від перукарки відмовилась, бо замість швидко постригти, ще ДН своє святкувала на робочому місці. А треба було трохи корону обламати, не одна ж та перукарка на ціле місто...
такі риси як "вміло поставити на місце" треба в собі виховувати...
...і дуже дивно, що в приватному стоматкабінеті таке відношення... я вже звикла, що в стоматолога (і лікар і медсестри) дмухають, питають чи не холодно, каву пропонують якщо треба зачекати!!! дівчата, та туди хочеться йти ))) єдине, що зуби не люблю лікувати )))
ЗображенняЗображення
pan_kotskyy Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1925 раз.
Подякували: 1575 раз.
Діти: хлопчик, дівчинка

Повідомлення flower » 13 березня 2015, 13:38

Галина написав:Ulkanet, Мова йде не про ставлення від збільшення зарплати. А про те, що в приватних кабінетах дорожать своїм місцем і не хамлять тобі, а культурно ставляться. Я наприклад, ходила до Хорунжого. Офіційно заплатила 70грн за прийом. Там до мене добре поставились, за дитячі плачі ніхто мене не відчитував, що не підготувала дитину до прийому і т.п. Щоб прийти до лікаря по домовленості в лікарню, менше 100 не дасиш. Є такі, які кажуть яку сума маєш йому дати.
Ulkanet написав: до того що всі хочете щоб до вас "нормально" ставились. а самі як ставетесь до інших???

Я наприклад, дуже не скандальна людина, не люблю конфліктувати і сваритися, але по при те мені хамлять і псують настій. Стараюсь до людей ставитись так, якби хотіла щоб ставились до мене. Ніколи і нікуди мимо черги не йду, завжди чекаю.

Розсекречу себе вже) але мушу відписати, бо я не погоджуюсь про те, що в приватних кабінетах дорожать своїм місцем і клієнтами і в тому дусі... Була недавно у всіма любимого Помазанського на УЗД. Дуже багато за нього чула і вирішила на перше УЗД піти приватно до нього. Я не розумію за що його так люблять, чесно я така розчарована вийшла і зла звідти, що не передати, а найбільше від його ставлення. Розкажу по порядку. Найперше, що мені не сподобалося, це те що я була записана в нього на конкретну годину, а мені всерівно прийшлось чекати. Але ні не через те, що там в кабінеті він когось приймав, а через те що чайочки пив і обідав. Виникає питання, нащо було мене записувати на ту годину коли обідаєш? Ну ладно то ще квіточки. Заходжу вже в кабінет, вітаюся з усмішкою, лягаю і він мене дивиться і мовчить. Прошу скажіть чи все добре, бо я переживаю. Посміявся з мене і сказав потім скажу. Я лежала тих 20-30 хв огляду і так переживала, що аж відчула як живіт кам яніє. Огляд пройшов і чекаю коли він мені розкаже, який тиждень точно, чи все з дитиною в порядку. А лікар лиш продиктував медсестрі параметри, одні букви і цифри в яких я зовсім не розбираюсь і бачу, що мені пояснити він не збирається. Прошу, щоб пояснив мені зрозуміліше, що і як, бо я нічого з того не зрозуміла. І тут відповідь від хвальоного Помазанського: " Ну впринципі все в вас в межах норми, але треба берегтися і не переживати. А в нас тут не музей і не екскурсія і я не зобов язаний вам тут щось пояснювати." Не преживати? Лиш Богу відомо, що я там пережила і надумувала собі поки в нього лежала, а він мовчав, та хоть би реченя сказав, щоб лекше стало. От скажіть мені, ця людина дорожить своїми пацієнтами? Де те людське ставлення, яке має бути в приватному кабінеті? І за це він бере не малі гроші, а за що? Моя лікарка потім глянула на ті невідомі мені циферки і сказала, що він там щось по параметрах останнім часом блудить, бо не може такого бути на мому терміні і це вже не мені першій, тому вона нікому до нього не рекомендує іти. Ще одне що мені не дуже сподобалось це кабінет. Хто небудь пояснить чому там так темно? Якось зразу заходиш і на тебе давить ота вся темрява. Та нема техніки нормальної, як на приватний кабінет. Навіть у держкабінеті є окремий монітор (плазма) для вагітної, щоб вона бачила свою дитинку, і до того там світло, а не темная ніченька. Тому після цього випадку, я точно переконана, що приватний лікар чи звичайний ролі не грає, як ті так і ті вміють добре хамити. Тому від того чи стане наша медицина платною чи ні, я не думаю, що щось зміниться дуже у відношенні до людей.
Зображення
Зображення
flower Офлайн

Я тут живу

випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2899 раз.
Подякували: 2983 раз.
Діти: Веронічка- 20.06.2011
Матвій- 2.09.2015

Re: Ставлення медперсоналу до пацієнтів

Повідомлення flower » 13 березня 2015, 13:46

Кокетка написав:а до вас коли приходять на виклик то роззуваються ? чи бахіли вдягають?

До мене лікарка, яку ми привозимо на огляд малої завжди роззувається. Правда це не моя дільнича, але ця лікарка також в полікліниці педіатром працює. Дільнича напевно валить не роззувшись і з немитими руками до дітей, судячи з її вигляду , хоч це мої припущення, я ніразу її не викликала. В неї медсестра в кабінеті виглядає краще, більше на лікарку схожа доречі) Часто батьки які приходять вперше, то так і путають)
Якби до мене валили з болотом, то я би так і сказала або роззувайтеся, або бахіли. Я не з тих людей, які мовчатимуть. В лікарні часто бахіли вимагають, а самим то з болотом по коврах можна.
Зображення
Зображення
flower Офлайн

Я тут живу

випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Матвій- 2.09.2015

Повідомлення Sam » 13 березня 2015, 14:26

flowerНа рахунок Помазанського, то у нього така манера. Мовчить весь час. Я теж перший раз була в шоці, добре. що то було 2 УЗД, а потім звикла. Гнатюк, в якої я була на обліку, лише до нього відправляла...
Sam Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 3
випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 717 раз.
Подякували: 562 раз.
Діти: Синочок і донечка

Повідомлення flower » 13 березня 2015, 14:34

Ну вибачте, що за така манера тримати пацієнта в невідомості? Ок, мовчав протягом огляду, але потім він повинен розповісти що і як, а не цифери і буковки, в яких лиш спеціалісти розбираються. А говорити, що в нас не музей і не екскурсія теж в його манери входить? Я забагато хочу чи що? Я хочу нормального огляду і щоб мені потім пояснили, що і до чого, а не ігнорували. Я не готова за таке ставлення платити.
Зображення
Зображення
flower Офлайн

Я тут живу

Матвій- 2.09.2015

Повідомлення Mama3 » 13 березня 2015, 14:51

Так, погоджуюсь. Теж ходила до Помазанського, то не могла влежати спокійно поки там видивлявся. Навіть на т.зв. держановму і то ібльше розкажуть. Мені особисто найбільше сподобалося у Хміля.
А від хамсього ставлення у нас не застрахований ніде, бо то залежитьвід людини. Просто у приватному можна увагу звернути, що, шановні, немалі гроші берете, то і статеся відповідно ( це до медсестер і обслуговуючого персоналу, бо лікарі, зазвичай, ставляться гарно).
Mama3 Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 2
Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1)
Дякував (ла): 1389 раз.
Подякували: 522 раз.
Діти: Два хлопчики Володя та Олежик і дівчинка Марічка

Повідомлення inna6787 » 13 березня 2015, 14:53

мені теж Помазанський не сподобався ставленням, колись теж була в нього. Зато коли стояла на обліку на Суворова, то ходила робити платне УЗД і там був такий веселий і балакучий лікар. І розсмішить і такий приємний. То до нього і хочеться наступного разу піти
inna6787 Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 1
за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 409 раз.
Подякували: 180 раз.
Діти: Два хлопчики: Назарчик (21.12.2009)
Ерік (15.06.2012)

Повідомлення Marichka » 13 березня 2015, 14:56

Уявляю як то страшно.Бо памятаю той кабінет навпроти Помазанського.то там лікарка і усміхаєтьс і привітно говорить.що все добре.То в той момент то такий бальзам на душу. Флавер квіточко вітаємо тебе з вагітністю!!! :rose: Хай вона пройде легко і безтурботно.Все буде добре!!!Дівчата шукайте тему.щоб привітати.бо я з телефону ще не вмію
Зображення
Marichka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2032 раз.
Подякували: 1655 раз.
Діти: Ліля 6.06.2010
Тадей 3.07.2013

Поперед.Далі

Повернутись до Суцільні балачки

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: xtremeshammy і 8 гостей