Глобальні оголошення!

До кого ставати на облік

Re: До кого ставати на облік

Повідомлення Ориська » 16 січня 2015, 18:15

Все дууууже залежить від лікаря. Хтось виписує купу непотрібних ліків і направляє до всіх лікарів, а хтось лише при необхідності.

Погоджусь. Коли стояла в іншому місті на обліку в приватній клініці, то готова була ходити туди хоч щотижня, аби тільки впевнитись, що все добре. Там зайвого ніколи не виписували і дотримувались принципу, що вагітність - не хвороба. А тут тільки піду на прийом - одразу то тонус, то низький тиск, то ще щось - і одразу купу ліків (

дзвонила в Хміля. казали що з наступного тиждня можна ставити в них офіційно і дають обмінну карту і лікарняний на роботу.

Приємна новина! Ну, хоч бери та народжуй другу дитину )

Стосовно флю - погоджусь з дівчатами. Якщо чоловік планує бути з вами в пологовому, то рентген необхідно зробити. Це навіть більше не для ЖК потрібно, а саме для ПБ.
Ориська Офлайн

Добре орієнтуюся

Нагороди: 1
за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 13 раз.
Подякували: 35 раз.
Діти: Катруся, липень 2014

Повідомлення Amélie » 13 березня 2015, 01:31

Читала багато позитивних відгуків про Гнатюк Л.Б., чи підкаже хтось, чи вона ще працює в ЖК №2 ? І коли приймає? Жодного разу не була в цій консультації, зверталась до приватного лікаря, але на облік потрібно ставати, мабуть, в державну поліклініку.
Amélie Офлайн

Тільки роззираюся

Дякував (ла): 3 раз.
Подякували: 1 раз.

Повідомлення flower » 13 березня 2015, 10:14

Amélie знаю точно, що працює вона і далі там. Але коли приймає не знаю, може хтось в неї стоїть на обліку то відгукнеться.
Зображення
Зображення
flower Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2899 раз.
Подякували: 2983 раз.
Діти: Веронічка- 20.06.2011
Матвій- 2.09.2015

Повідомлення Sam » 13 березня 2015, 12:28

Amélie Так. вона працює в 2 ЖК. графік: з 8-13 понеділок, середа, п'ятниця; 14-18 вівторок, четвер. Але у неї завжди дуже багато людей, якщо Ви плануєте консультуватися у приватного лікаря, а облік лише формальність, то не знаю чи варто йти до неї. Бо прийдеться по годині, а то й більше в черзі сидіти.
Sam Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 3
випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 717 раз.
Подякували: 562 раз.
Діти: Синочок і донечка

Повідомлення Amélie » 13 березня 2015, 13:40

Дякую, дівчата! :rose:
Я навіть не знаю, як краще зробити, поки що повний профан в цих справах. Мені не обов'язково ходити на консультації і до приватного гінеколога, і в ЖК. Думаю, вистачить одного спеціаліста, головне, щоб хороший. Оскільки на облік і обстеження все рівно доведеться ходити, тому можна обмежитись тільки ЖК. І в черзі можу посидіти, якщо лікар того варта. Мені просто потрібно прийти в реєстратуру і сказати, що вагітна, хочу на прийом до Гнатюк? А якщо відправлять до когось іншого?...
І ще одне запитання, може, краще перед візитом в ЖК зробити УЗД (я ще не робила)?
Amélie Офлайн

Тільки роззираюся

Повідомлення TattyMummy » 13 березня 2015, 14:06

Раніше 12 тижнів на облік не беруть ;) (Принаймні до недавна так було)
Йдете в реєстратуру і берете талончик на прийом до Гнатюк. На прийомі лікар все розкаже. На УЗД направить і все скаже, що робити. (Я правда стояла у Мальчевської на обліку останній раз, а не у Гнатюк. Але процедура думаю у всіх одинакова.)
Якщо лікар не з вашої дільниці, то треба буде писати заяву, що хочете стояти на обліку у Гнатюк. Якщо належете не до ЖК №2, то треба буде напевне проситись, щоб вас взяли на обілк саме в них.
Зображення
Зображення
TattyMummy Офлайн

Почуваюся, як вдома

Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 828 раз.
Подякували: 776 раз.
Діти: Двоє синочків і заюся доця

Повідомлення oksa_mal » 13 березня 2015, 14:33

Amélie ще не факт що Гнатюк захоче вас взяти до себе на облік, до неї ходить дуже багато людей, декому вона відмовляє - направляє до іншого лікаря. я в неї стояла на обліку 2 рази , то не раз таке спостерігала. Чи то під настрій тре попасти чи як, незнаю.
Зображення

Не тратьте деньги на одежду...Тратьте на путешествия...Какая разниця, сколько лет вашим кедам, если вы гуляете в них по Парижу.
oksa_mal Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 1
випускниця школи материнства (1)
Дякував (ла): 224 раз.
Подякували: 307 раз.
Діти: хлопчик
дівчинка

Повідомлення flower » 13 березня 2015, 14:45

TattyMummy написав:Якщо лікар не з вашої дільниці, то треба буде писати заяву, що хочете стояти на обліку у Гнатюк. Якщо належете не до ЖК №2, то треба буде напевне проситись, щоб вас взяли на обілк саме в них.

Нукуди проситись не треба, за Конституцією України ст.34 і 38 (ящо не помиляюсь) ми маємо право вибирати лікарню і лікаря. Тому вони не мають права відмвляти. Але там вимагатимуть 100 грн благодійного внеску і будуть якраз мотивувати тим, що ви не місцева. Здавати чи ні ваше право, я не здавала, бо не бачу щоб ті гроші ішли на потреба лікарні. Лікарів заставляють з вас ті гроші брати, а куди вони ідуть і кому самі не знають, лиш догадуються. Все в кабінет свій і для миття коридорів хімію всяку мусять купувати за свої гроші, або вагітним кажуть що принести. Аналізи деякий час теж були платні, в терміналі платилось, але преса і люди трошки підняли шум, то за аналізи тепер не беруть грошей, але за заяву на облік всерівно нишком в руки потрібно платити.
Зображення
Зображення
flower Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2899 раз.
Подякували: 2983 раз.
Діти: Веронічка- 20.06.2011
Матвій- 2.09.2015

Повідомлення Amélie » 13 березня 2015, 16:57

Зрозуміло, дякую всім за відповіді! Якщо не вдасться таки потрапити до цієї Гнатюк, кого ще порадите? Хочеться, щоб лікар був уважний, стриманий. Зі мною не потрібно няньчитись, але хочеться все-таки потрапити на приємну людину. В нашій медицині така радісна подія, як очікування малюка, чомусь перетворилась на бюрократію і суцільні переживання, вичікування черг і вимотування нервів :impossible:
Ще бачила хороші коменти про Семків Ольгу Володимирівну, що скажете?
Amélie Офлайн

Тільки роззираюся

Повідомлення Sam » 13 березня 2015, 17:08

Amélie написав:Хочеться, щоб лікар був уважний, стриманий.

Ну я б не сказала, що Ліля Богданівна Гнатюк стримана, як на мене, вона навіть досить різка і перший раз мені зовсім не сподобалася, "любов прийшла" в процесі і в порівнянні.
Sam Офлайн

Почуваюся, як вдома

випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 717 раз.
Подякували: 562 раз.
Діти: Синочок і донечка

Поперед.Далі

Повернутись до Жіноча консультація

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість