Глобальні оголошення!

Що ви сьогодні готували?

Рецепти і секрети

Модератор: irinka

Re: Що ви сьогодні готували?

Повідомлення Ленка » 03 березня 2015, 01:28

Сьогодні готовила грибний крем суп і булочки сирні до нього. Така смакота а малі булочки так їли
Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!
. Рецепт взяла з нету з програми "все буде смачно" готовила Лиза Глинская.
Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!
Правда суп на курячому бульоні і білими грибами (в оригіналі тільки на грибній юшці).
Самое главное и ценное в жизни — это семья! Сначала, в которой ты рождаешься, а затем, которую создаешь!
Ленка Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 1
за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 209 раз.
Подякували: 271 раз.
Діти: Ана і Іка

Повідомлення flower » 03 березня 2015, 12:34

Ленка булочки дуже апетитно виглядають, як заварні. Йду почитаю рецепт)
Зображення
Зображення
flower Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2899 раз.
Подякували: 2983 раз.
Діти: Веронічка- 20.06.2011
Матвій- 2.09.2015

Повідомлення Ленка » 03 березня 2015, 15:27

Єдини що я не змогла розмісити тісто з яйцями я збила тісто з яйцями блендером, щоб вийшла однорідна маса. Все решта по рецепту. В мене чоловік питав чому сьогодні свіжі булочки не приготовила :ha: , теж сподобались.
Самое главное и ценное в жизни — это семья! Сначала, в которой ты рождаешься, а затем, которую создаешь!
Ленка Офлайн

Впевнено спілкуюся

Повідомлення Ленка » 03 березня 2015, 15:30

Ще дуже прикольно їх робити бо часом постійно в холодильнику залишаються кусочки голанського сиру, і так інколи і висихають. То я якраз взяла свої залишки і потерла.
Ленка Офлайн

Впевнено спілкуюся

Повідомлення flower » 03 березня 2015, 18:44

А я сьогодні вперше пекла багети. Дуже мені в Сільпо всяка випічка така подобається, але в нас в місті Сільпо немає і тому купємо рідко. І от домашні вийшли нічим не гірші, на вигляд класні, пухкі і смачнючі получились. Вже щоб красиво було і фоткати нема що) Наминаємо бутербродики з хрусткого багету, масла, помідорків, зеленої цибульки, гол. сиру і хамону.
Зображення
Зображення
flower Офлайн

Я тут живу

випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Матвій- 2.09.2015

Повідомлення Ленка » 03 березня 2015, 19:48

напиши рецепт
Ленка Офлайн

Впевнено спілкуюся

Повідомлення flower » 03 березня 2015, 22:12

Рецепт найшла в інтернеті.
500 г. пшеничного борошна в.с.
1 ч.л. (4 г.) сухих дріжджів
10 г. солі
340 г. води
Але я давала сироватку, бо відігрівала сир і не вилила) і дріжджі не сухі, а звичайні 25 грам. Підходило 2 рази, потім сформувала тонкі довгі батони, виклала деко, далеко один від одного, один лишила рівний, один поперекручувала спіралькою, на ще одному поробила розрізи (але то треба мати якогось супер гострого ножа, щоб зробити їх глибокими. Мої розрізи коли багет в духоці підріс майже не видно було). Притрусила зверху мукою і ще трошки постояли, щоб підросли. Тим часом гарно розігріла духовку на максимум, що в мене є (250 здається) і на самий низ в поставила ще одне пусте деко, в яке перед випіканням багетів налила води. (або потрібно кожних пару хвилин відкривати духовку і брискати водою з росприскувача) Мені краще таки раз налити води і вона сама собі там випаровується і зволожує духовку. Багетики були готові до 20 хвилин. Я їх накрила на 5 хвилинок рушником, бо були якісь твердуваті, то вийшли потім мякі з хрумкою скоринкою. Фото зроблю наступного разу, бо впевнена, що ще пектиму найближчим часом, бо моїм присмакувало, але хочу якісь цікавіші зробити наступного разу, або кмину додам, або якогось насіння, побачу.
Зображення
Зображення
flower Офлайн

Я тут живу

Матвій- 2.09.2015

Повідомлення Галина » 20 березня 2015, 21:46

В мене теж салатик з черемші з сметаною, яйцем і сиром. Горохова каша, карп сажений. І на вечерю відірвалася, принесла додому вафельницю з розетки і напекла бельгійських вафельок. :nyam: :nyam: :nyam:
Галина Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3341 раз.
Подякували: 2248 раз.
Діти: 3 дівчинки-красунечки

Повідомлення flower » 22 березня 2015, 00:13

Не зовсім готувала, але просто розкажу) Ми останнім часом часто купляємо в рибному магазині морські гриби. Досить смачна штука. Вони вже заправлені продаються, чуть з часничком але зовсім не гострі. Чоловік каже, що йому постійно пропонували їх купити і спробувати, але він все відмовлявся, а тепер без них не приходить)))
Зображення
Зображення
flower Офлайн

Я тут живу

Матвій- 2.09.2015

Повідомлення nelly » 22 березня 2015, 00:17

а в нас поки татка нема дієтичні дні)))
Овочевий суп сьогодні був з всього мороженого що було (горошок, квасолька, броколі,кабачки, перець) зі сметаною.
На вечерю гречка з паровареними котлетками з телятини і салат з черемші з сиром і сметаною. :crazy:
Ну і вже доїли морожену полуницю в стаканчиках мелену з цукром.
Мали ще бути налисники з вишнями і кекси але то вже завтра бо ми затрималися на семінарі у Марі аж до 21 год))) :rose: :rose: :rose:
Життя прeкраснe, якщо навчишся жити. Мeнандр
nelly Офлайн

Я тут живу

Серце форуму (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1)
Дякував (ла): 2203 раз.
Подякували: 2638 раз.
Діти: Дві дівчинки і 1 хлопчик Сивко

Поперед.Далі

Повернутись до Кухня

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей