Глобальні оголошення!

Як відлучити дитя від грудей. Ваш досвід.

Модератори: TaniaPicaSSo, Любов

Re: Як відлучити дитя від грудей. Ваш досвід.

Повідомлення TattyMummy » 28 лютого 2015, 10:08

Мені здається, що зараз не дуже сприятливий період, щоб відлучати. Ще до літа погодуйтесь, а там вже буде видно ;)
Зображення
Зображення
TattyMummy Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 3
Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 828 раз.
Подякували: 776 раз.
Діти: Двоє синочків і заюся доця

Повідомлення flower » 28 лютого 2015, 11:04

Miljawka я б почекала до весни, літа. Якщо вас це не напрягає і вам комфортно, то нащо слухати оті всі "розумні" поради? В мене тоже радників було купа, для них то було бридко, як так довго годувати дитину, їй же 2 роки. Головне, що з них ніодної годувалиниці не було, у всіх причина одна "в мене немає молока". В старшому віці навпаки, як на мене легше відлучити, бо можна вже шось пояснити, казкою цікавою залялякати. Я пам ятаю пробувала десь в такому віці теж відлучати, але мені не вийшло, не знайшла як дитину забавити, як на сон вложити. В 2, 2 мене вже саму те годування дуже дістало, мені було не комфортно коли до грудей торкаються і я казочками, поясненнями, колисковими змогла вже відлучити. Правда у мене по ночах просиналася і плакала пару нічок, коли зрозуміла, що нічого з того почала спати всю ніч і по нині спить. Так, що ви дивіться по собі чи ви того самі хочете чи це бажання ваших оточуючих.
Зображення
Зображення
flower Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2899 раз.
Подякували: 2983 раз.
Діти: Веронічка- 20.06.2011
Матвій- 2.09.2015

Повідомлення Miljawka » 28 лютого 2015, 16:59

Дякую дівчатка за підтримку) Просто коли кажу всім, що мені так шкода як він просить, не можу наважитись, то всі подружки кажуть він у тебе і так великий і нічого йому не бракує. Радили ще літом відлучати як йому рочок виповнився, але я по сьогодні не можу) Може в них був невдалий досвід відлучення, того й кажуть, що чим старший тим важче буде відлучити...
Miljawka Офлайн

Привіт, а ось і я!

Дякував (ла): 2 раз.
Подякували: 3 раз.
Діти: Синочок Максимчик

Повідомлення Любов » 28 лютого 2015, 17:44

Miljawka, якщо відлучите зараз різко, то буде великим стресом для дитини. З власного досвіду знаю, що після 2-х років з дитиною легше домовитися. Щоб більше дізнатися приходьте на зустрічі годуючих мам щоп'ятниці. тут детальніше
Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!
Зображення
Любов Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 2250 раз.
Подякували: 1641 раз.
Діти: хлопчик і дівчинка

Повідомлення flash-ka » 28 лютого 2015, 20:02

Miljawka з власного досвіду знаю,що в 2,5 можна вже домовитись з дитиною. і взагалі,чим старша дитина, тим легшим є відлучення. тим більше,що старші дітки прикладаються, як правило тільки перед сном або коли щось турбує.
Зображення
flash-ka Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 1125 раз.
Подякували: 1186 раз.
Діти: донечка Вікторія

Повідомлення erinaceus » 28 лютого 2015, 21:28

Miljawka Та то невдячна справа слухати всіх подружок :yes: Сама неодноразово чула від мамочок, що більше року нема сенсу годувати. Але такі, зазвичай, і до року не дуже годували :wink: Кожний випадок індивідуальний. Ви ще можете годуватися не один місяць. На літо відлучати не рекомендують, то вже хіба з осені. То у вас ще півроку попереду. За умови, що вас гв не напрягає.
Зображення

Зображення

"У кожного своя пустеля і свої міражі." - Ліна Костенко
erinaceus Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 2
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 2191 раз.
Подякували: 1479 раз.
Діти: Хлопчик-горобчик
Дівчинка-квіточка

Повідомлення flower » 28 лютого 2015, 22:07

А чому на літо не рекомендують? Як на мене найкраща пора для відлучення. Багато часу на дворі, є чим зайнятися і відволікти дитя, та й хвороб менше літом.
Зображення
Зображення
flower Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2899 раз.
Подякували: 2983 раз.
Діти: Веронічка- 20.06.2011
Матвій- 2.09.2015

Повідомлення Тиха » 28 лютого 2015, 23:12

У нас почався процесь відлучення... чи то впорядкування :confused: Бо до недавнього часу у нас був повний ГВшни безпрідєл :hi: Зависав, вимагав, кричав, коли відволікала/не давала...І то часом піддратовувало, а часом таки відверто дратувало. А тиждень тому я вкотре спробувала відволікти - і мені вдалося! Вже тиждень циця тільки навколо/під час снів. Розумію, що то найлегший крок, важче буде далі, але для себе зробила висновок - всьому свій час. Якщо важко відлучити зараз - краще зачекати.
Тиха Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 2
за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 397 раз.
Подякували: 277 раз.
Діти: Хлопченя

Повідомлення TYulia » 01 березня 2015, 13:06

Ніхто не знає найкращого часу, як сама мама. Ви самі маєте відчути коли то все краще робити, щоб були ви обидвоє до цього готові. Бо пам'ятаю десь біля 1.6 роки як татко малого вклав без циці то я аж плакала, не могла пояснити чому. В 1.10 ми відлучились. Він в мене вже був досить говорящий, книжечки любив, то так читали перед сном і раз через раз він почав засинати сам. А на різке відлучення я певно сама б не наважилась.
Перші сім років дитину потрібно любити, другі сім років треба її виховувати, треті сім років - бути їй найкращим другом, а потім відпустити її і молитися, щоб у неї все було добре...
Зображення
TYulia Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Успішне грудне вигодовування (1) поцілована Богом (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 797 раз.
Подякували: 700 раз.
Діти: маленький чудо-хлопчик

Повідомлення Miljawka » 01 березня 2015, 19:51

flower я теж чула, що літом найкраще, та ще й багато вітамінків навколо)))
Miljawka Офлайн

Привіт, а ось і я!

Дякував (ла): 2 раз.
Подякували: 3 раз.
Діти: Синочок Максимчик

Поперед.Далі

Повернутись до Грудне вигодовування

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей