Сім'я-це маленька країна, в якій ТАТО -президент, МАМА-міністр фінансів, міністр охорони здоров'я, міністр культури та надзвичайних ситуацій в сім"ї.А ДИТИНА-це народ, який постійно щось вимагає, обурюється і влаштовує страйки!!!!! !
Дівчата, а ніхто не консервував? Як саме? Стоїть довго? Свекруха каже що в них в селі літом то люди варять і закривають, має спитати як саме. Я оце щойно поставила варити
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки" М.Матіос
я робила згущенку з груш , то зимовий варіант, правда зїли ще восени. бо робила на пробу одну порцію.....ніхто так і не здогадався зі смаку що там є груши) треба на літо знайти рецепт і зробити більше.
з теперішнім всім, то моя голова чогось зовсім не варить і я в новусі замість згушоного молока купила консервоване..дддясс але додала цукру і дуже смачне вийшло, правда коли постояло в холодильнуку то від каструлі відколупати було не можливо так застигло. такий вийшов експеремент
Я мама, а мама ніколи не буває самотньою. - К. Деньов