Глобальні оголошення!

А ви робите запаси?

Знайомства, новини з життя країни... Балачки про те, що не ввійшло в інші розділи

Модератор: taranjka

Re: Балачки: ні про що і про все 8

Повідомлення Lina » 25 лютого 2015, 22:51

А хто знає, який зараз реально курс долара? За скільки дійсно можна купити?
Lina Офлайн

Тільки роззираюся

Нагороди: 1
за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 15 раз.
Подякували: 16 раз.
Діти: Дві донечки

Повідомлення taranjka » 25 лютого 2015, 23:23

знайома на ринку після обіду купила по 27 :hi:
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
taranjka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1739 раз.
Подякували: 5566 раз.
Діти: трійко чудів

Повідомлення Кокетка » 25 лютого 2015, 23:50

а зранку було по 40) ого як гривню зміцнили за пару годин :crazy:
Люди охоче вірять тому, в чому б хотіли бачити правду.
Кокетка Офлайн

Почуваюся, як вдома

за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 869 раз.
Подякували: 787 раз.
Діти: два синочка

Повідомлення taranjka » 25 лютого 2015, 23:53

вона сама в шоці була - прийшла зранку - 40, пішла грошей добрати, трохи в неті завтикала, прийшла - вже 27 - чудєса :crazy: скільки завтра буде - хз
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
taranjka Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1739 раз.
Подякували: 5566 раз.
Діти: трійко чудів

Повідомлення erinaceus » 26 лютого 2015, 02:08

sky написав:А ви замітили наскільки поменшало машин на дорогах, бензин такий дорогий, просто жах... :dash:

А я якось не помітила... В мене таке враження, що в нас на машинах будуть їздити, навіть коли бензин буде по 50грн за літру :crazy:
Зображення

Зображення

"У кожного своя пустеля і свої міражі." - Ліна Костенко
erinaceus Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 2
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 2191 раз.
Подякували: 1479 раз.
Діти: Хлопчик-горобчик
Дівчинка-квіточка

Повідомлення sky » 26 лютого 2015, 10:14

В мене чоловік як приїхав з АТО, то був здивований що дуже мало машин, і я також помітила що в обідній час набагато менше, а під будинком раніше зранку не було ні однієї машини, а зараз як ввечері, всі парковочні місця зайняті. Дівчата а ви скуповуєте продукти? Я щось в шоці від цього, вчора заїхали в метро, то всі полки порожні з крупами, ні однієї банки олії, жах :scare:
Зображення
sky Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 3
випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 47 раз.
Подякували: 141 раз.
Діти: дівчинка 26.06.2012

Повідомлення Lina » 26 лютого 2015, 11:27

Я нічого не скупляла. Хоча, не знаю чи зробила правильно, чи ні... Просто, від попередньої зарплати чоловіка лишилось дуже мало, а до наступної ще не дожили.. Питання вирішилось само собою :pardon: А ціни стрибнули десь тиждень тому і чи стануть на місце - під великим сумнівом :impossible:
Як вже хочеться миру і спокою... а ці стреси просто добивають! :dash:
Lina Офлайн

Тільки роззираюся

за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 15 раз.
Подякували: 16 раз.
Діти: Дві донечки

Re: А ви робите запаси?

Повідомлення TaniaPicaSSo » 26 лютого 2015, 13:50

Я з продуктів то купила за вчора і позавчора по пачці різних круп, пачку солі і пляшку олії. Бо з тим всім, я просто не впевнена, що коли в мене скінчиться олія, і я піду в магазин, а вона в той день там буде. Я думаю, що на нас завжди наживаються, кожен крок є настільки економічно прорахованим, і та паніка, і той високий курс долара можуть спеціально так робити, щоб ми зараз по вже завищених цінах все скупили, а потім бац - долар впаде, ціни впадуть, а ми будемо сидіти обкладені мішками з гречкою по ціні вдвічі вищою, ніж та, що в магазинах. Я не кажу, що так є і буде, але як варіант. Бо оце все нагнітається недарма, це точно. Минулої весни було щось схоже, коли люди стояли в кілометрових чергах біля банкоматів, всі бігом знімали гроші, скуповували свічки і сірники, і т.д. І з валютою те саме, напевно. Зараз курс високий, ми все одно намагаємось перевести свої гроші у валюту, бо впевнені, що вона все одно буде рости, а тоді раптом буде якась інвестиція в країну і долар може обвалитись. І ми знову будемо сидіти з доларами, купленими по 30 грн, коли обміняти їх назад у гривні зможемо вже по 20 грн, наприклад.
Так що з тими всіма ділами вгадати важко. Треба буде ще тим жидом, щоб знати, як правильно зробити :hi:
Я тільки тішуся, що за минулий рік багато накупляла малій одягу з закордонних сайтів на розпродажах, і дещо завідома брала на виріст, а дещо просто було велике. І ще була така думка, що я якась як бабка стара, купую одяг на роки вперед, а тепер виявилось, що ті всі лахи таки пригодяться на цей рік. Вже добре. Але на все життя все одно ніколи не накопичиш.
Зображення
TaniaPicaSSo Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1350 раз.
Подякували: 2568 раз.
Діти: Дві доці

Повідомлення Milichka » 26 лютого 2015, 14:24

TaniaPicaSSo написав:а ми будемо сидіти обкладені мішками з гречкою по ціні вдвічі вищою

Я собі пробачу декілька кг гречки по 21 грн - тільки, щоб справді ціни впали, і гривня зміцнілі, і настав МИР.
Якщо дівчинка не Принцеса для свого татка - вона ніколи не буде Королевою для свого чоловіка.
Milichka Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1381 раз.
Подякували: 983 раз.
Діти: Тінулька-симпатюлька і Тамілочка-красотулька

Повідомлення Ulkanet » 26 лютого 2015, 14:26

а потім бац - долар впаде, ціни впадуть,

ціни не впадуть :dash:
а ще підростуть, тому що зараз ціни далеко не рівні реальній вартості долара :dash:
Від роботи дохнуть коні - ну а я безсмертний поні!!!!! :-))))))
Ulkanet Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 2
Мамуся-творець (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3577 раз.
Подякували: 1979 раз.
Діти: Доця

Поперед.Далі

Повернутись до Суцільні балачки

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 7 гостей