Глобальні оголошення!

Балачки: ні про що і про все 8

Знайомства, новини з життя країни... Балачки про те, що не ввійшло в інші розділи

Модератор: taranjka

Re: Балачки: ні про що і про все 8

Повідомлення Радмила » 26 лютого 2015, 00:11

От і весело в нас стало. Зате живемо краще. Кому там мало було хліба з маслом? Тепер хоч на хліб вистаче?
Українці - нарід приречений на вимирання.
Пишу зло. Бо зла. Бо їхала сьогодні до Львова. На пероні атошник з підв'язаною рукою. Стоїть. Провідниця каже, хто того хворого зустрічає. Дивлюсь зверху стоїть атошник на костилях. Нікого не має з зустрічпючих. Каже, хлопці допоможіть йому зійти. Стояло кілька чоловік. Жодний не рухнувся. Кинувся, той з перевязаною рукою. Вона каже, та куди Вам , стала тих стидити, то вони йому допомогли зійти. Жінка та , що проважала перев'язаного, каже до на костилях, я Вас проведу і зачекаю поки хтось за Вами прийде.
Б... бидло, бидло. Чоловік був без ступнів. Без ступнів! Хата скраю. Як можна, от так стояти і пофіг, хто там. Інвалід не інвалід. Та там людина стояла! Людина! Покалічена людина. А ті стоіять такі байдужі.
В цій країні нікому не потрібні, ні старі, ні каліки, ні малі.
Я така зла від того, що мене аж трусить.
Так, направду, такий народ має ту владу на яку заслуговє. Що дивуватись, що презедент сміється на молитві за мир. Який народ такий і президент.
Слів не має самі емоції.
Хто там казав про дух нації, про свідомість? Все це гарні баєчки, щоб тільки людям голови дурити. в оцьому і вся свідомість.
Зображення
Зображення
Щастя є
Радмила Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 3
випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 1321 раз.
Подякували: 1747 раз.
Діти: Старша донечка Менша донечка

Повідомлення Радмила » 26 лютого 2015, 00:21

Навіщо співати по понеділкам гімн в школі? Навіщо?
Вчителька прийшла з уроку від старших класів, розповіла. Кажуть:
- там воюють одні лузери
- а лузери це хто?
- а ті дурні, що не мають грошей відкупитись.

Нащо той гімн? Кому потрібне те блюзнірство? Діти самі б до того не дійшли. Хто так їм сказав? Та від батьків все йде.

Свідомі?
Зображення
Зображення
Щастя є
Радмила Офлайн

Почуваюся, як вдома

випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 1321 раз.
Подякували: 1747 раз.
Діти: Старша донечка Менша донечка

Повідомлення TattyMummy » 26 лютого 2015, 00:40

Так, в нас люди дууууже часто не мають жодної поваги до оточуючих! Минулої весни їду маршрутці (якраз Майдан, Небесна Сотня, дуже важко на душі, всі навколо настрахані, заклопотані). На зупинці сідає в маршрутку пенсіонерка, але перед тим питається чи можна по посвідченню. І водій прищемляє жінці дверима ГОЛОВУ!!! Ну напевне не сильно, але... Жінка заходить, за нею добігають ще кілька людей. І водій починає на неї сваритись - чого голову в маршрутку пхаєте!!! (вона реально не встигла ще зайти)
Купа людей, всі мовчать, всі!!!! Я не витримала та й почала сваритись на водія, що він замість того, щоб вибачення хоча б попросити, то ще й репетує на ту пенсіонерку. Він почав огризатись, що не бачив і бла, бла, бла... Але ж блін - ти ж людині голову прищемив.
Чесно, якби не була вагітна, то того шофера заставила просити вибачення в жінки, але боялась нашкодити собі і дитині. А повний автобус людей сидів і МОВЧАВ!!! Усі мовчали... в мене та картина байдужих очей згадується постійно. От саме тоді я зрозуміла - в нас нічого не зміниться в країні, нічого!!!
Зображення
Зображення
TattyMummy Офлайн

Почуваюся, як вдома

Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 828 раз.
Подякували: 776 раз.
Діти: Двоє синочків і заюся доця

Повідомлення TYulia » 26 лютого 2015, 00:53

Радмила написав:В цій країні нікому не потрібні, ні старі, ні каліки, ні малі.
Я така зла від того, що мене аж трусить.

в мене теж часто подібний настрій...
Щось я тепер якась така слізлива, навіть як оце подивлюсь якесь відео про наших бідних людей, починаючи від сюжетів з території АТО чи переселенців, закінчуючи передячею аля Ревізор. На днях дивилась якусь частинку, певно стару, як Ревізор була в їдальні харківського університету і там така бабця старенька вареники ліпила, і каже що вже працює тут (не в найкращих умовах) більше 50 років, і домашні її не працюють і вона заробляє для всіх, то Фреймут їй ще 500 грн лишила, то щось вони там всі плакали і я тут. Дрібниця, але ... чого ж так нашим людям тяжко живеться?? правда не всім - десь певно %10 живуть пріпєваючи, і ще й вирішують питання отих решти, то як вони це можуть зробити нормально... Якись замкнутий круг...
Перші сім років дитину потрібно любити, другі сім років треба її виховувати, треті сім років - бути їй найкращим другом, а потім відпустити її і молитися, щоб у неї все було добре...
Зображення
TYulia Офлайн

Я тут живу

Успішне грудне вигодовування (1) поцілована Богом (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 797 раз.
Подякували: 700 раз.
Діти: маленький чудо-хлопчик

Повідомлення ІРЦЯ » 26 лютого 2015, 10:33

Політика блін :dash: :ireful:
Зранку долар 40 грн ціни пішли в ту ж секунду догори ,після обіду долар- 26 грн ,ціни лишились ті що при курсі 40 і вже не впадуть :ireful: :ireful: :ireful:
Хтось добряче заробив на крупах,олііі, і т.д.

Вся наша біда втому ,що бачимо лиш ворога - Росію і путіна( без сумніву що воно так і є) ,а того ворога який сидить в верховній раді не помічаєм,або не хочем.
Золоті слова Кузьми( вибачайте за вульгарність)
Обережно, дуже нецензурна лексика!
| +
Зображення

Не раз собі задавала питання- Чому зараз ніхто не виходить на майдан? По-моєму зараз причин вийти на нього набагато більше ніж рік тому!?
Золотое правило жизни: не переживай из-за того, чего ты не в силах изменить, прими ситуацию такой, какая она есть. Ведь мы не пытаемся изменить погоду, а просто одеваемся по погоде.
ІРЦЯ Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 1
за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 430 раз.
Подякували: 342 раз.
Діти: Два синочки 5р. і 1р.

Повідомлення Sms » 27 лютого 2015, 23:51

Дівчата, де на БАМі ремонтують телефони? Накрився мі телефон, щось із тою дзюркою куди зарядне пхаю. Поможіть :help:
Зображення

ЕСЛИ У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ, ЭТО НЕ ЗНАЧИТ, ЧТО Я ВАШ ВРАГ ИЛИ ИДИОТ... ЭТО ПРОСТО ЗНАЧИТ, ЧТО У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ.... Эдвард Радзинский
Sms Офлайн

Я тут живу

випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1201 раз.
Подякували: 1237 раз.
Діти: Найкраще мамине сонечко - Дарья:)

Повідомлення svetla » 28 лютого 2015, 08:10

Попробуй в будинок побуту "сонячний" зайти з телефоном. І ще колись приймали на ремонт (можливо і на місці ремонтували) в "оріоні" з центрального входу ліворуч відділ за косметикою.
svetla Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 2
Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 477 раз.
Подякували: 471 раз.
Діти: сестричка Оленка і братик Іванко

Повідомлення nadusha » 28 лютого 2015, 10:33

На ринку на В.Великого є кіоск, де ремонтують.
Дозвольте собі йти по шляху, який робить вас щасливим, не засуджуючи і не картаючи себе за зроблений вибір.
nadusha Офлайн

Я тут живу

за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 2381 раз.
Подякували: 2212 раз.
Діти: два синочки

Повідомлення Кокетка » 28 лютого 2015, 15:36

Радмила написав:Навіщо співати по понеділкам гімн в школі?

ой мені це теж цирком здається, але напевно так виховують патріотизм у школярів ( хоча в нас тоді саме найбільше видно хто спізнився і чекає під школою ту всю процедуру, потім їх сварять, тих що спізнилися, і так кожного понеділка)
Люди охоче вірять тому, в чому б хотіли бачити правду.
Кокетка Офлайн

Почуваюся, як вдома

за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 869 раз.
Подякували: 787 раз.
Діти: два синочка

Повідомлення Natalinda » 28 лютого 2015, 15:39

ну гімн і до майдану співали :wink:
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Поперед.Далі

Повернутись до Суцільні балачки

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей