винести на вулицю і усьо пропав. а тепер посіяла в горшику і думаю буде чи ні. а то мені щепку дала була подружка а їй з Італії передали а тепер хочу знову 
Модератор: Natalinda
винести на вулицю і усьо пропав. а тепер посіяла в горшику і думаю буде чи ні. а то мені щепку дала була подружка а їй з Італії передали а тепер хочу знову 
І то на ньому в мене вазони стоять, то як розсаду сію чоловік нервується, бо всі вазони по столах тумбочках розставляю... Посіяла собі салат в горшки, вирішила поекспериментувати чи буде що їсти, з того що в кімнаті росте. І базиліку трошки посіяла, минулого року посіяла на городі, то з 2-х пачок виросло може 10 пагонів... Коли мама насіння передавала то росло гарно, густо. Подивлюсь як на вікні буде рости.
flower написав:Вчора посіяла базилік кімнатний міні, то подивлюсь що з того буде.
Але в мене там досить сонячно
то якась в мене хвороба купили і запарпати в землю. посіяла мелісу, базилік, і бачила ще те суничне диво декоративне але вже не купила...ще якоїсь біди травяної насіяла що вже навіть забула що...а розмарин а ж 3 тоненькі росточки і все. то думаю на городі точно не виліз би.Тиха написав:flower написав:Вчора посіяла базилік кімнатний міні, то подивлюсь що з того буде.
В мене якогось року на балконі ріс, ріс і не вирісАле в мене там досить сонячно
Але я ще такого не мала і не знаю що воно собою представляє, бо привикла до звичайного базиліку. Доречі його я насіяла теж, зелений і той вишневий. А ще під парник надворі вже посіяла салату 2х видів, кріп, руколу, шпинат, редис... а ще цибулю яка попроростала вхаті в ящику) Подивлюсь чи воно все зійде чи ні
бо так холодно ще.Повернутись до Дім, сад, город
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість