Глобальні оголошення!

Дитяча художня література

Модератори: TaniaPicaSSo, mavpusya, Ulkanet

Re: Дитяча художня література

Повідомлення Natalinda » 21 січня 2015, 14:03

Я далі про неодноразово згаданих кроликів))) Оскільки шукаю пропавшу нашу книжку і досі, то в пошуках покупки надибала дуже гарненький сайт і дууже мені жаль що нема такого українською, ну принаймні нічого такого поки не попадалося. Кому цікаво може глянути малюнки і почитати зміст
Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!

Ще тут є Анжеліна-балерині і Петсонс і Фіндус
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Повідомлення TaniaPicaSSo » 21 січня 2015, 15:15

До речі, кролики моїй Марті не пішли поки. Ну історії там явно заскладні ще для неї, але, думала, малюнки її зацікавлять. То я, поки вона спала, сама прочитала "Веселі перегони" :hi: Мені сподобались. Думаю, їй також сподобаються, коли трошки підросте.
Зображення
TaniaPicaSSo Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1350 раз.
Подякували: 2568 раз.
Діти: Дві доці

Повідомлення Сяна » 21 січня 2015, 15:52

у нас теж є кільки книжок із Кроликів - то так собі поки, навіть не всі прочитали. на ура йдуть зараз казки про Друга Лицаря і Бузинового Ведмедя (серія Чарівний ліс від Махаону), маєм 5 книжок, то деякі ледь не напам"ять за тиждень знаю. дякую Оленці за рекламу! :rose:
Щасливий той, хто щасливий у себе вдома.
Толстой Л. М.
Сяна Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1072 раз.
Подякували: 1277 раз.
Діти: донечка

Повідомлення Natalinda » 21 січня 2015, 16:09

В нас теж є)))) то вже переросли їх) принаймні дуже давно читали
бо раніше то кролики і вкдмідь, потім знову кролики і ведмідь і так по кругу)))) час від часу щось нове читалося тільки
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)

Повідомлення TYulia » 16 лютого 2015, 20:03

Що скажете про "Улюблені вірші" від А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА? Щось раз мала в руках, то ніби сподобались, але хотіла почути відповідь тутешніх книгоманів :pardon:
Перші сім років дитину потрібно любити, другі сім років треба її виховувати, треті сім років - бути їй найкращим другом, а потім відпустити її і молитися, щоб у неї все було добре...
Зображення
TYulia Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Успішне грудне вигодовування (1) поцілована Богом (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 797 раз.
Подякували: 700 раз.
Діти: маленький чудо-хлопчик

Повідомлення TattyMummy » 16 лютого 2015, 20:32

TYulia написав:Що скажете про "Улюблені вірші" від А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА? Щось раз мала в руках, то ніби сподобались, але хотіла почути відповідь тутешніх книгоманів :pardon:

Ми полюбили цю книжку до дірок ;)
Зображення
Зображення
TattyMummy Офлайн

Почуваюся, як вдома

Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 828 раз.
Подякували: 776 раз.
Діти: Двоє синочків і заюся доця

Повідомлення TaniaPicaSSo » 16 лютого 2015, 20:50

TattyMummy написав:
TYulia написав:Що скажете про "Улюблені вірші" від А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА? Щось раз мала в руках, то ніби сподобались, але хотіла почути відповідь тутешніх книгоманів :pardon:

Ми полюбили цю книжку до дірок ;)

І ми теж її обожнюємо! Купили ще потім "Улюблені вірші-2". Ілюстрації просто розкішні. Віршів там багато, є різні. Є ще такі заскладні для нас, але є й маленькі для наймолодших.
Зображення
TaniaPicaSSo Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1)

Повідомлення TYulia » 17 лютого 2015, 00:07

Дякую, дівчата. Таки певно піду на днях куплю.
Кілька років тому мені, чесно кажучи, не подобались ілюстрації АБАБАГАЛАМАГА,здавались мені якимись дивними, не правдоподібними, а зараз щось мені полюбились. Та й малий, бачу, замічає ті всякі дрібні деталі і тішиться ними. Брали в бібліотеці Абетку їхню (про неї тут на форумі теж згадували), то синок вже за кілька днів знав на память половину всіх віршиків. Ще її колись куплю також обовязково.
Перші сім років дитину потрібно любити, другі сім років треба її виховувати, треті сім років - бути їй найкращим другом, а потім відпустити її і молитися, щоб у неї все було добре...
Зображення
TYulia Офлайн

Я тут живу

Успішне грудне вигодовування (1) поцілована Богом (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 797 раз.
Подякували: 700 раз.
Діти: маленький чудо-хлопчик

Повідомлення TaniaPicaSSo » 17 лютого 2015, 01:43

Звітую по наших останній закупах:
| +
Мед для мами
Давно чула про цю книжку, і в інтернеті її гортала, дуже вона мені подобалась, і от я її врешті купила. Дуже ніжна та зворушлива історія для малюків
Зображення

Хованки з Вінні
Я, власне, дуже хотіла купити щось із світової класики, з повними текстами, але з малюнками для малюків. Але такого, на жаль, не знайшла, де повні тексти, там малюнки вже для старших. Тож обмежилась такою тоненькою книжечкою, там одна історія про Вінні Пуха. Багато малюнків, саме для нас.
Зображення

Піруетта і лис (з історій про кроликів)
Нам нарешті пішли кролики. Спершу подивились кілька серій мультику, їй дуже сподобалось, тоді і книжка пішла. В нас та велика тверда є "Великі перегони". А тут побачила, що є ще такі маленькі, по одній історії на книжку. Точніше в книгарні вона така була одна, не знаю, чи є інші, але, напевно, мають бути.
Зображення

Біла, синя та інші
Дуже гарна і мила книжечка від "Видавництва Старого Лева". Там є 5 різних коротеньких історій про киць. Синя киця, біла киця, смугаста киця, зелена киця і чорна киця. Для поціновувачів котів (як моя Марта) - саме то :hi: Для малюків.

Зображення

Загублене цуценя
Ще одна гарна і мила книжечка від "Видавництва Старого Лева", але для трошки старших діток. На ній пише "для молодшого шкільного віку". Там одна історія про загублене іграшкове цуценя, і в чиїх руках воно встигло побувати, доки не повернулось назад до своєї господині. Для моєї Марти ще трохи забагато тексту, але малюнків теж вдосталь, тому можна читати і вже, і ще на потім буде :hi:
Зображення

Купила ще на пробу одну із книг із серії про Каю. Мультик моя Марта любить, тож книжка теж сподобалась. Але, хоча мультик вже сам по собі дуже повчальний, він все ж цікавіший за книжку, книжка дуже вже повчальна і суха. Сюжети в мультику більш цікаві та розгорнуті. Але нічо, я вибрала з тої серії саму актуальну для нас зараз тему :hi:
Зображення

Жив був пес
Ніколи не бачила такої книжки досі, але дуже мені сподобалась. Дуже багато ілюстрацій, всі точнісінько взяті з мультика. Моя Марта цього мультика ще не бачила, але книжка дуже сподобалась. Особливо їй припали до душі "вовк і бейбі" :hi:
Зображення

І ще докупила дві книжечки про "Ведмедика Сніжка". Їх в серії є 6, в нас 4 вже було, то я докупила ще 2 до повної колекції. Моя Мартуся їх дуже любить. Для її віку вони просто ідеально підходять. Дуже короткі історії, переважно на зрозумілі для неї теми, як "Сніжок не хоче вставати з ліжка", "Сніжок бавить в хованки" і т.д.
Зображення
TaniaPicaSSo Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Natalinda » 17 лютого 2015, 02:26

TaniaPicaSSo про кроликів усі історії є в міні форматі :yes:
Дуже гарні у вас покупочки :aplo:
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Поперед.Далі

Повернутись до Дитяча читальня

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Heise IT-Markt [Crawler] і 0 гостей