А мого чоловіка, ну і мене теж, Приватбанк вже достав з депозитами. Дзвонять постійно, мобільний він вже давно від них не бере, на домашній стали дзвонити, починаючи з 9 ранку і до 20 десь. Вже пояснювали їм, і я, і чоловік, просили, не дзвонити, не пропонувати більше депозитів. Як треба буде - самі звернемось. Кажуть добре, і дзвонять десь за пару днів знову. Вже через них той домашній телефон відключили десь місяць тому, бо дістали конкретно
о, до мене щомісяця з привату дзвонять. здається, навіть одна й та ж особа. питають чи не знаю я такого то чоловіка і кажуть прізвище імя (як мого тата) але побатькові інше. скільки я вже їм не казала, що не знаю такого - всеодно потім апять дзвонять - бо в них є інформація шо він мій родич я вже в гуглі пошукала - то десь в коломиї. а ще знайшла як з ними тепер говорити
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
А хто знає, як можна використати гроші з рахунку "Бонус плюс", що від Приватбанку? В мене там назбиралось трошки, а я не знаю, що з тими грошима можна зробити.